Foto: Colourbox
Foto: ColourboxVis mer

Sjelden ekstraservice

Minibar og tatovering, takk!

Hotellene slåss om oppmerksomhet og gjester, og det er flere og flere som jobber med å utmerke seg på ekstraservicen, i like stor grad som på kvaliteten.

Siste nytt fra Erwin Hotel beliggende på kjente Venice Beach i California, er overnattingspakke med tatovering inkludert.

Mekka for muskler

Vi har tidligere skrevet om hoteller med spesiell ekstraservice; det være seg kjærlighetsbutler, solkrembutler, babybutler, ekstraservice for medbrakte kjæledyr eller hva med litt massasje på rommet før sengetid?

Ekstraservice av en annen verden

Tatoveringspakke

Hotel Erwins tatoveringspakke - Blekk og bo - eller Ink & Stay på originalspråket, innebærer altså at du kjøper en overnatting med tatovering inkludert. Tatoveringen foretas av hotellets egen hus-tatovør, og du kan selvsagt velge hvilket motiv du vil - innenfor definerte prislister, selvsagt.

Ferieminnet du ikke blir kvitt

På Hotel Erwin kan du bo og få tatovering på kjøpet ... Foto: Hotel Erwin
På Hotel Erwin kan du bo og få tatovering på kjøpet ... Foto: Hotel Erwin Vis mer


Prisen for en natt og en tatovering starter på 399 dollar - eller 2.239 norske kroner med dagens kurs. Pakken inkluderer en 100-dollars anvisning på tatovering (du kan altså tatovere seg for opptil denne summen, men dersom du ønsker en dyrere tatovering så må du betale mellomlegget), en flaske tequila for å dempe smertene, og lotion for å smøre det tatoverte området med.

Sannheten om tatoveringer

Dersom du er skikkelig tøff og tatoverer I Heart Hotel Erwin på kroppen din, får du en 500-dollars bonus (2.806 kroner).

Artikkelen fortsetter under annonsen

Pyser du ut i tatoveringsstolen, kan du få en midlertidig tatovering i stedet.

Tilbudet er tilgjengelig ut 2009.