Sjelden ekstraservice

Minibar og tatovering, takk!

 Foto: Colourbox
Foto: Colourbox Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hotellene slåss om oppmerksomhet og gjester, og det er flere og flere som jobber med å utmerke seg på ekstraservicen, i like stor grad som på kvaliteten.

Siste nytt fra Erwin Hotel beliggende på kjente Venice Beach i California, er overnattingspakke med tatovering inkludert.

Mekka for muskler

Vi har tidligere skrevet om hoteller med spesiell ekstraservice; det være seg kjærlighetsbutler, solkrembutler, babybutler, ekstraservice for medbrakte kjæledyr eller hva med litt massasje på rommet før sengetid?

Ekstraservice av en annen verden

Tatoveringspakke

Hotel Erwins tatoveringspakke - Blekk og bo - eller Ink & Stay på originalspråket, innebærer altså at du kjøper en overnatting med tatovering inkludert. Tatoveringen foretas av hotellets egen hus-tatovør, og du kan selvsagt velge hvilket motiv du vil - innenfor definerte prislister, selvsagt.

Ferieminnet du ikke blir kvitt

På Hotel Erwin kan du bo og få tatovering på kjøpet ... Foto: Hotel Erwin
På Hotel Erwin kan du bo og få tatovering på kjøpet ... Foto: Hotel Erwin Vis mer


Prisen for en natt og en tatovering starter på 399 dollar - eller 2.239 norske kroner med dagens kurs. Pakken inkluderer en 100-dollars anvisning på tatovering (du kan altså tatovere seg for opptil denne summen, men dersom du ønsker en dyrere tatovering så må du betale mellomlegget), en flaske tequila for å dempe smertene, og lotion for å smøre det tatoverte området med.

Sannheten om tatoveringer

Dersom du er skikkelig tøff og tatoverer I Heart Hotel Erwin på kroppen din, får du en 500-dollars bonus (2.806 kroner).

Pyser du ut i tatoveringsstolen, kan du få en midlertidig tatovering i stedet.

Tilbudet er tilgjengelig ut 2009.