Sjekk om flyet er i rute

Nå kan du sjekke om flyet ditt går som det skal.

Vinteren nærmer seg, og det er tradisjonelt dårlig nytt for flytrafikken. Forsinkelser, lange venteopphold og flere avlyste avganger. DinSide er stolte av å kunne presentere Norges aller første komplette oversikt over flytrafikken innenlands. Fly i rute gir deg muligheten til å sjekke om flyet ditt går som det skal, om det er forsinket, utsatt eller avlyst.

Velg fra, til og selskap. Forsøk selv her.
Velg fra, til og selskap. Forsøk selv her. Vis mer

Her får du oppdatert informasjon om samtlige flyruter innenlands, i tillegg kan du sjekke SAS og Braathens utenlandsflygninger til og fra Oslo Gardermoen.

Søk som du vil

Du velger selv om du ønsker å søke på avganger eller ankomster. oversikten dekker de aller fleste flyplasser rundt om i landet. Du kan også velge om du ønsker å sortere ut SAS, Braathens og Widerøe, eller om du vil se trafikken for alle tre. Kjenner du rutenummeret til flyet, kan du også søke kun på dette.

Fly i rute blir kontinuerlig oppdatert døgnet rundt, slik at du til en hver tid kan få med deg siste informasjon om utsettelser, avlysninger og så videre. Venter du besøk, kan du søke på ankomsten noen timer i forveien og sjekke om flyet går som det skal. Har du sendt noen kjære av gårde, kan du følge med om flyet har gått i rute.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Resultatene du får opp når du søker, viser flytrafikken den siste timen. Er du på jakt etter tidligere eller senere ankomster kan du velge å spesifisere tidspunktet. Forsøk deg på et søk ved å klikke her.

Sjekk om flyet er i rute


Nyttig på reisen

DinSide Reise har flere nyttige verktøy som gjør reiseforberedelsene lettere og mer morsomme. Har du forsøkt disse?

  • Restplasser - Søk etter de siste og billigste feriereisene. Oppdateres en gang i timen.
  • Din Reiseguide - Sjekk lesernes anbefalinger og reisebrev, eller skriv dine egne.
  • Reisesøkern - Søk på pris for flybilletter, hotell og leiebil og bestill gjennom reisesøkern.
  • Når er skoleferien? - Sjekk når det er skoleferie i ditt fylke.