Sjekk inn: The Hoxton Hotel

Vi har testet det hektiske og trendy billighotellet på Londons østkant.

Slik blir du mottatt på The Hoxton Hotel i London. Foto: Hoxton Hotel
Slik blir du mottatt på The Hoxton Hotel i London. Foto: Hoxton Hotel Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det mye omtalte London-hotellet The Hoxton har blitt testet. Får du en god pris, er det ikke noe å lure på.

Hvor: 81 Great Eastern Street, London
Antall rom: 205
Pris per rom: Fra 59 til 199 pund, men har tidvis latterlig gode tilbud
Internett: Gratis tråløst på hele hotellet
På nett: Hoxtonhotels.com

Hva står pundet i nå? Sjekk med vår valutakalkulator

Beskrivelse: The Hoxton hotell er et moderne hotell strippet for overdådighet og typiske britiske møbler. Hotellet appellerer til yngre mennesker som liker litt liv og røre og gir samtidig et snev av luksus til budsjettpris. Kunstinteresserte vil trolig føle seg hjemme ettersom hotellet er dekorert med innslag fra ulike kunstnere. Som gjest får du tilgang til treningssenter 400 meter lengre bort i gaten for syv pund per dag dersom du ønsker det.

Rommet: Rommet er rent og minimalistisk og har eget bad med dusj, wc og hårføner. Ellers inneholder rommet en dobbeltseng, en pult og en stol og en liten flatskjerm-tv. Alle rommene har aircondition. Vårt rom er så lite at oppbevaring av bagasjen blir et praktisk problem. I tillegg er sengen skjøvet inntil veggen på den ene siden, noe som er upraktisk og gjør at rommet føles trangere.

Poeng (av 10): 5

Slik blir du mottatt på The Hoxton Hotel i London. Foto: Hoxton Hotel

Se bilder av hotellet:

Frokost: Vi benyttet oss av tilbudet om frokostpakke på døren som inneholdt müsliyoghurt, banan og ferskpresset juice. Dette er inkludert i prisen for rommet og fungerer egentlig svært godt for gjester som vil raskt ut. Du slipper å tenke på å rekke frokosten, den kommer til deg. Du må imidlertid belage deg på en tidlig lunsj, for måltidet er ikke særlig stort.

Poeng (av 10): 7

Restaurant: Hoxton Grill er en trendy, uformell og populær restaurant med et godt utvalg på menyen. Restauranten er åpen fra kl 7 om morgenen til midnatt og serverer både frokost (ikke inkludert), lunsj og middag. Vi spiste middag i restauranten. Maten var ok, men dessverre var restauranten overfylt og servicen nokså dårlig.
Se meny og priser her.

Poeng (av 10): 6

Beliggenhet: Det er ingenting å si på beliggenheten for deg som har lyst til å oppdage den hippe østsiden. Et steinkast unna ligger det koselige gater med spennende kafeer og restauranter, mens du finner Londons businessdistrikt (City) i motsatt retning. Nærmeste undergrunnsstasjon er Old Street Station (Northern Line), fire-fem minutter unna til fots.

Barnevennlig: Dette er ikke et typisk barnehotell, mest på grunn av støynivået og utelivsfaktoren nede i loungen.

Passer for funksjonshemmede: Hotellet har heis, men rommene er små med mindre du ber spesielt om noe annet. Hotellet fremstår også som nokså mørkt, som kan være hemmende for synssvake.

Pluss: Hotellet er moderne og rent, stilig innredet, og servicen er nokså god. Resepsjonsområdet er trivelig med lounge, bar og restaurant i samme område. Mulighet for frokostpakke på døren.

Minus: Vi hadde et standard dobbeltrom, og dette rommet var svært lite og trangt for to personer. Det var også noe støy, og hotellet, spesielt resepsjonsområdet, oppleves som nokså mørklagt.

Totalinntrykk: The Hoxton fremstår som et urbant og stilig hotell, men med fokus på å kutte kostnader. Her får du ikke noe ekstra, men du får en litt annerledes hotellopplevelse i et hyggelig område av London. Det er mye som er bra med The Hoxton, men det når likevel ikke helt opp som vårt favoritthotell.

Får du DENNE prisen, er det imidlertid ikke noe å lure på. Ni kroner natten!

Poeng (av ti): 7

Gjennomsnittlig poengsum (av ti): 6,25 av 10