Sjekk inn: Scandic Crown

Hvilket skussmål får dette gøteborghotellet?

En snartur til Gøteborg for å gjøre unna juleshoppingen skulle i boks, og dermed havnet jeg på Scandic Crown, et av hotellene gøteborgturistene typisk havner på.

En DinSide-kollega bodde nylig på Hotel Gothia Towers, også det et velkjent turisthotell. Det hotellet falt absolutt ikke i smak. Gjør Scandic Crown et bedre inntrykk?

Hvor: Polhemsplatsen 7, Gøteborg
Antall rom: 338 rom
Pris: Fra 770 sek for dobbeltrom med frokost (hvis du bestiller tidlig) - sjekk kursen i DinSides Valutakalkulator
Internett: Trådløst nett på alle rom
På nett: www.scandichotels.no

Beskrivelse: Stort hotell midt i sentrum som retter seg mot forretningsmarkedet, men som er populært blant turister i helgene. Mange barnefamilier som skal på Liseberg bor her. Hotellet har trimrom, badstu og boblebad.

Rommet: Mitt rom er et tremmannsrom. Rommet har grei størrelse, og stilen er skandinavisk minimalisme - dog uten særlig sjarm. OK bad uten ekstravaganse. Rommet har garderobeskap, kontorpult, flatskjerm-tv, strykemuligheter og hårføner - det du trenger, egentlig. Ekstrasengen i sovesofaen var en smule hard og ukomfortabel. Aircondition virket ikke, og med begrensede muligheter for å åpne vinduet ble luften ganske dårlig i løpet av natten.
Poeng (av ti): 6

Frokost: Enkel buffet i det store atriet i midten av hotellet. Tilløp til kaos i rushtiden rundt klokken ni, da dette er et stort hotell. Greit utvalg av rundstykker, brød, ost, kjøttpålegg, juice, müsli, frukt, kaffe og te. OK kvalitet på alt.
Poeng (av ti): 6

Se bilder av hotellet:


Hva kan Gøteborg by på av shopping? Det ser du her.

Restaurant: Hotellets frokostsal fungerer også som restaurant. DinSide spiste ikke her.

Beliggenhet: To minutter fra Centralstationen, fem minutter fra shoppingsentrum.

Barnevennlig: Ja, dette hotellet er populært blant barnefamilier. Lite lekehjørne i første etasje - men det er vel morsommere å leke på Liseberg.

Passer for funksjonshemmede: Ja, hotellet har hotellrom som er tilpasset funksjonshemmede.

Pluss: Meget sentral beliggenhet, og hotellet er rent og pent. Hyggelig betjening, og gode priser og tilbud.

Minus: Ikke mye atmosfære å spore her. Det er litt vrient å få til når det er minimalismen som gjelder, vi ikke snakker om et luksushotell, og hotellet er såpass stort.

Totalinntrykk: Et greit hotell i Gøteborg dette. Passer bra for både forretningsreise og helgetur. Det er ikke et hotell du gleder deg til å trekke deg tilbake til for å slappe av i baren eller på rommet, men trenger du bare et sted å sove, er dette et bra hotell til en rimelig pris.

Poeng (av ti): 6

Gjennomsnittlig poengsum: 6 av 10 poeng