Sjekk inn: Pullman Marseille Palm Beach

Hotellet som imponerer med sin fantastiske havutsikt.

Utsikt fra et av soverommene. Alle de 160 rommene har balkong og utsikt mot havet. Foto: Accor Hotels
Utsikt fra et av soverommene. Alle de 160 rommene har balkong og utsikt mot havet. Foto: Accor Hotels Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvor: 200 Corniche J.F Kennedy, Marseille, Frankrike
Antall rom: 160 rom
Pris: 198 euro - sjekk kursen i DinSides Valutakalkulator
Internett: Nettilgang på alle rom - WiFi
På nett: www.accorhotels.com

Beskrivelse: Moderne hotell som ligger cirka fem minutters kjøretur fra senteret av Marseille. Hotellet ligger på strandboulevarden og alle rommene har utsikt mot havet. Det har et kjempefint basseng som ligger på baksiden av hotellet, vendt ut mot sjøen, og et spa. Hotellet er veldig bra utstyrt for forretningsreisende og har mange små møterom og et stort auditorium.

Rommet: Alle rom vender ut mot havet og har en egen balkong. Rommet vi fikk var utstyrt med kabel TV, et lite bord som kan brukes til arbeid og som et lite spisebord, et stort klesskap og en stor, komfortabel seng. Interiøret var marineblått, enkelt og stilig. Badet var også velutstyrt, med et stort badekar og separat dusjkabinett.
Poeng (av ti): 8

Ti ting du må gjøre i Marseille

Bilde fra soverommet. Foto: Christian Michel/Accor Hotels
Bilde fra soverommet. Foto: Christian Michel/Accor Hotels Vis mer
Bilde fra restauranten. Foto: Christian Michel/Accor Hotels
Bilde fra restauranten. Foto: Christian Michel/Accor Hotels Vis mer
Resepsjonen og hele hotellet domineres av mye glass. Foto: Christian Michel/Accor Hotels
Resepsjonen og hele hotellet domineres av mye glass. Foto: Christian Michel/Accor Hotels Vis mer


Frokost: Stor buffet med masse utvalg i restauranten. Selv bodde jeg på hotellet flere netter, og fikk servert frokost på rommet slik at jeg kunne sitte på balkongen og nyte den flotte utsikten mens jeg spiste.
Poeng (av ti): 8

Restaurant: Hotellet hadde en restaurant. Det er også her frokosten blir servert. Også her er interiøret dominert med marineblått. Maten er Middelhavs-inspirert med masse fersk fisk på menyen. Viner fra området serveres her, og anbefales på det varmeste.
Poeng (av ti): 7

Beliggenhet: Selveste beliggenheten ved strandkanten er helt fantastisk, men det er et stykke til sentrum (fem kilometer) – du må enten ta taxi eller buss. Hotellet har også en brygge nede ved sjøen.

Barnevennlig: Først og fremst så er nok dette et hotell for forretningsreisende, men om sommeren, på grunn av det fine bassenget og store, åpne områdene på hotellet, kan det også være fint for barnefamilier.

Passer for funksjonshemmede: Hotellet har heis, og flere rom har blitt tilrettelagt for funksjonshemmede.

Pluss: Den fantastiske beliggenheten og nydelige utsikter fra alle rom. Hotellet ser også veldig bra ut og de åpne områdene har masse plass for gjester hvor de kan slappe av i designersofaer og stoler. Hotellet har også masse moderne kunst og en naturlig foss på innsiden som ser veldig imponerende ut.

Minus: For noen kan den lange avstanden inn til sentrum være et minus, i tillegg til den kanskje noe høye prisen.

Totalinntrykk: Hotellet ser imponerende ut, arkitektonisk, og er plassert på en nydelig kyststripe, noe som gjør at det er verdt turen i seg selv hvis du er i Marseille. Jeg bor gjerne her neste gang jeg skal til Marseille, til tross for at det er et stykke inn til byen.
Poeng (av ti): 7

Gjennomsnittlig poengsum: 7.5 av 10 poeng

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer