Panoramautsikt over Kuala Lumpur er inkludert i hotellprisen - hvis du får hotellrom høyt oppe.  Foto: Prince Hotel & Residence Kuala
Panoramautsikt over Kuala Lumpur er inkludert i hotellprisen - hvis du får hotellrom høyt oppe. Foto: Prince Hotel & Residence KualaVis mer

Sjekk inn: Prince Hotel & Residence Kuala Lumpur

Hvor: No.4 Jalan Conlay, Kuala Lumpur
Antall rom: 448 rom
Pris: Fra 350 ringgits (cirka 650 kr per 25/2) for dobbeltrom uten frokost (15 prosent skatt kommer i tillegg) - sjekk kursen hos www.xe.com.
Internett: Bredbåndstilgang via kabel på alle rom.
På nett: www.princehotelkl.com

Beskrivelse: Stort femstjerners luksushotell midt i sentrum av Kuala Lumpur. Ikke av byens lekreste og mest ekstravagante, men velholdt og bra til en hyggelig pris. Hotellet ligger i en skyskraper, og har et flott bassengområde i 11. etasje. Har også et lekkert spa og et treningssenter.

Rommet: Mitt rom er et stort dobbeltrom i etasje 29, med utsikt rett mot Twin Towers. Stort bad med dusj og badekar. Skrivebord, minibar og stor flatskjerm. Rommet er pent og ordentlig. Ikke det stiligste interiøret, men absolutt ok.

Poeng (av ti): 8

Frokost: Stor buffet i restauranten i første etasje. Rundstykker, croissanter, ost, kjøttpålegg, müsli, frukt. Fersk juice, kaffe og te serveres av servitører. Også malaysiske retter, dvs. krydrede varmretter med ris. God kvalitet på alt.

Poeng (av ti): 8

Se bilder av hotellet:

Kan ikke klage på utsikten fra mitt hotellrom - jeg ser rett på Petronas Twin Towers, et kjent landemerke i Kuala Lumpur. Foto: Stine Okkelmo
Slik ser det billigste rommet ut. Foto: Prince Hotel & Residence Kuala
Et grand deluxe-rom med panoramautsikt over skyskraperbyen. Foto: Prince Hotel & Residence Kuala
Et superior deluxe-rom - sjekk utsikten ut vinduet. Foto: Prince Hotel & Residence Kuala
Fra bassengområdet på 11. etasje. Foto: Prince Hotel & Residence Kuala
Et deilig sted å slappe av etter en slitsom dag i storbyen. Foto: Prince Hotel & Residence Kuala
En tropisk hage rundt 100 meter over bakken. Ganske kult. Foto: Prince Hotel & Residence Kuala
Den stor4e buffetrestauranten har et enormt utvalg. Foto: Prince Hotel & Residence Kuala
Eksteriøret til hotellet er ikke så spennende (hotellet ligger til venstre i bildet), men innvendig er det absolutt fint. Foto: Prince Hotel & Residence KualaRestaurant: Hotellet har flere restauranter. En fransk bistro utendørs ved bassengområdet, en prisvinnende kinesisk gourmetrestaurant, en moderne japansk restaurant, og buffetrestauranten der også frokosten serveres. Jeg spiste i buffetrestauranten. Utvalget var enormt - fra østers og sushi til pizza og indisk curry. Malaymat, fransk mat, amerikansk mat. Her får du det meste. God kvalitet og smak.

Poeng (av ti): 8

Beliggenhet: Midt i smørøyet i sentrum an Kuala Lumpur, og like ved noen av de største shoppingsentrene i byen.

Les også: Shopping i Kuala Lumpur

Barnevennlig: Hotellet har tremannsrom og større leiligheter som passer for familier. Bassengområdet er fint for litt større barn, og hotellet har en egen barneklubb som er åpen 9-17.

Passer for funksjonshemmede: Ja, hotellet har heiser og ramper og er tilrettelagt for funksjonshemmede.

Pluss: Meget sentral beliggenhet, og hotellet er moderne, rent og pent. Det er stort, men likevel oversiktelig, og med et velsmurt maskineri av serviceinnstilte ansatte. Bassengområdet med den lille tropiske hagen er en liten oase å trekke seg tilbake til etter en hektisk dag i storbyen Kuala Lumpur. Spaet er forresten også bra. Du får mye for pengene på dette hotellet.

Minus: Ingen store minus, annet enn at stilen i hotellet kanskje er litt 1998 - men det gjør ingenting, når det er såpass velholdt. Et flott femstjernershotell, men det er nok ikke det hotteste luksushotellet i byen.

Totalinntrykk: Ingenting å utsette på Prince Hotel & Residence. Et veldig bra alternativ for deg som skal til Kuala Lumpur og vil ha litt luksus uten å betale skjorta.

Poeng (av ti): 8

Gjennomsnittlig poengsum: 8 av 10 poeng

DinSide ble invitert til Malaysia av Tourism Malaysia.