Sjekk inn: La Quinta Roja

Hotellet for deg som vil oppleve det ekte Tenerife.

Publisert
Sist oppdatert

Mange reiser til Kanariøyene og Tenerife for det behagelige klimaet som preger deler av øyene året rundt. Andre reiser til Los Cristianos og Playa de las Americas fordi de foretrekker å bli brune på en bar eller danse flash dance i neonbelysning en hel uke i strekk.

Noe som for så vidt er det samme som å reise til Roma bare for pastaens skyld. For Tenerife har virkelig mye å by på for deg som har nysgjerrighet som strekker seg litt lengre enn sol, bikinilinjer og lokale ølsorter.

Bare en times biltur fra flyplassen sør på Tenerife, ligger den lille havnebyen Garachico. En perle av en kystby, som rommer flere førsteklasses hoteller. Vi bodde på La Quinta Roja, et sikkert valg for deg som vil oppleve det beste av Tenerife.

Under får du vår anmeldelse av La Quinta Roja:

Plazaen inne i La Quinta Roja.  Foto: quinataroja.com
Plazaen inne i La Quinta Roja. Foto: quinataroja.com Vis mer


Hvor:Gloriate de San Francisco, 38450 Garachico - Tenerife
Pris: Dobbeltrom koster fra cirka 980 kroner. Star Tour har også charter med hotellet som bosted. Prisene for en uke med fly opp og ned begynner på cirka 8298 kroner per person i mars.
Internett: Internett er tilgjengelig på hotellet
På nett: www.quintaroja.com

Beskrivelse: La Quinta Roja er et landhotell med varme rødfarger og pinjetrær i gulver og vegger. Mye historie hviler også i hotellets vegger (les mer på hjemmesiden deres). Det ligger rett ved markedsplassen i den lille havnebyen Garachico, som har sirka 7000 innbyggere. Innvendig er hotellet gjennomført, med en åpen og forfriskende plass midt i bygningen som rommene folder seg rundt.

Rommet: Rommet vi tester er et standard dobbeltrom, men har fortsatt ganske god plass. Ingen av rommene på hotellet er helt like, men de har alle veldig sjarmerende design og gir en behagelig følelse av å være et helt annet sted enn midt i charterklyngen som ligger bare en time unna. Sengen er komfortabel og servicen god. Badet dekker alle behov.
Poeng (av ti): 8

Frokost:Frokosten blir servert som buffet i restaurantdelen. Vi var veldig fornøyde med tilbudet, som bestod av frukt, müsli og kontinental frokost, samt typiske kanariretter. Det finnes inge resturant på hotellet.

Poeng (av ti): 8

Beliggenhet: La Quinta Roja har en perfekt beliggenhet i Garachico. Playa de San Marcos ligger like i nærhet av den utrolig trivelige fiskelandsbyen og i gåavstand finner du en av byens hovedattraksjoner - de naturlige vulkanbassengene. Her er det forfriskende å ta seg en dukkert for hele familien.

Bare et steinkast over den brosteinsbelagte plassen midt i byen, finner du restauranter med skikkelig kanariføde og gode vinmenyer.

Les hvorfor vi syntes Tenerife er et bedre valg enn Gran Canaria her...

Foto: quinataroja.com
Foto: quinataroja.com Vis mer


Barnevennlig:Området er barnevennelig, men det er kanskje ikke alt for mange aktiviteter annet enn bading som er tilrettelagt for de minste. Det er likevel et perfekt utgangspunkt for å reise til Teide-fjellet og andre deler av øya.

Passer for funksjonshemmede: Ikke spesielt tilrettelagt for funskjonshemmede med tanke på trapper, heis og bad.

Pluss: Flott beliggenhet, avslappende område og et deilig hotel for deg som vil ha noe riktig autentisk ut av ferien på Tenerife.

Minus: Området rundt Garachico er litt kaldere på vinteren enn for eksempel i Playa de las Americas. Hotellet er enkelt, med lite andre fasiliteter enn rommene og frokost i seg selv. Bortsett fra det finnes det ikke så mange ulemper etter vår mening.

Totalinntrykk: Et fint hotell med prima beliggenhet. Garantert en hyggelig opplevelse for deg som liker landelige omgivelser. Kan trygt anbefales.

Poeng (av ti): 9

Gjennomsnittlig poengsum: 8,5 av 10

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer