Sjekk inn: Hotel Front

Er dette virkelig et av verdens 100 beste hoteller?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det anerkjente reisemagasinet Sunday Times Travel, kåret tidligere i år Hotel Front til et av verdens 100 beste hoteller. DinSide er ikke like raske med å putte det i øverste klasse...

Under får du vår ferske anmeldelse av Front:

Hvor: Skt. Annæ Plads 21, København
Pris: Dobbeltrom koster fra cirka 2.300 kroner
Internett: Trådløst nett på hele hotellet
På nett:www.front.dk

Beskrivelse: Hotel Front er et attraktivt designerhotell i øvre prisklasse. Hotellet har smakfull og moderne skandinavisk design i hotelldelen, mens restauranten er inspirert av amerikanske Hard Rock Café og T.G.I Fridays. I kjelleren har hotellet gym og tilbyr massasje til kundene fra 350 DKK for en time. Front har også sykler til utlån for deg som vil ferdes hovedstaden som en ekte danske.

Rommet: Rommet vi tester er stort og med utrolig flott utsikt over kanalen til operahuset. Standaren på rommet er middels til høy, men det blir litt mørkt selv om det er store vinduer ut mot kanalen. Litt bedre belysning kunne vært praktisk på kveldene.

Foto: Hans Kristian Krogh-Hanssen
Foto: Hans Kristian Krogh-Hanssen
Foto: Hans Kristian Krogh-Hanssen
Foto: Hans Kristian Krogh-Hanssen
Foto: Hans Kristian Krogh-Hanssen
Foto: Hans Kristian Krogh-Hanssen
Foto: Hans Kristian Krogh-Hanssen


Sengene er veldig gode og badet er smakfullt, men lite. Det er lite overflaterom til toalettsaker etc, mens dusjen er stor nok til to - for de som vil spare vann i disse klimakritiske tider. Såper og badeprodukter er gode og av merket Kiehl's.
Det er gratis minibar (dvs. inkludert i prisen) på rommet, som inneholder fire øl og noen flasker mineralvann.

Poeng (av ti): 8

Fra restauranten hos Front. God mat, men litt kjedelig interiør.  Foto: Hans Kristian Krogh-Hanssen
Fra restauranten hos Front. God mat, men litt kjedelig interiør. Foto: Hans Kristian Krogh-Hanssen Vis mer


Frokost:Frokosten blir servert som buffet i restaurantdelen. Vi var veldig fornøyde med tilbudet, som bestod av egg, bacon, bønner og alt som skal til for en skikkelig cowboyfrokost. Det var også godt utvalg av frukt, müsli, juice og annet pålegg. Utrolig god parmaskinke gir også ekstrapoeng her.
Poeng (av ti): 10

Restaurant:En av de tingene som virker litt merkelig med Front, er hvordan et hotell som har kastet seg på den ultrahippe, skandinaviske og danske designerbølgen, kan satse på en enkel etterligning av Hard Rock eller Fridays i restaurantdelen sin. Maten er det lite å utsette på, selv om menyen er ganske enkel dog velsmakende. Designmessig skjærer det en smule med helheten i hotellet syntes vi.

Maten vår måtte to ganger på kjøkkenet - først for å bli stekt til ønske, og så for å varme chipsene som ble kalde når bøffen ble omstekt. Slik skal det ikke være på et hotell i verdensklasse, selv om dette ikke er en gourmetrestaurant. Milkshaken er forøvrig fantastisk.
Poeng (av ti): 8

Beliggenhet: Front hotell har veldig god beliggenhet ved kanalen i Nyhavn, vis á vis Den Kongelige Opera. Hotellet er akkurat passe nære de gode attraksjonene danskenes hovedstad har å by på, og akkurat langt nok unna de mest masete områdene av byen.

Det tar to minutter å gå til Nyhavn og Kongens Nytorv, som er det beste utgangspunktet for shopping i Strøget og mye av det København har å by på av kulinariske høydepunkter.

Barnevennlig: Et motehotell, som kanskje ikke satser for høyt på barnefamiliene. Det er likevel plass til ekstraseng på rommene om det skulle være ønskelig. Utover det er det ikke mange fasiliteter som er tilrettelagt for barn.

Passer for funksjonshemmede: Ikke spesielt tilrettelagt for funskjonshemmede med tanke på trapper, heis og bad.

Pluss: Front er veldig designorientert, med sterke farger kombinert med fine former. For deg som liker å bo trendy, er det midt i blinken. Det er også beliggenheten og utsikten. Personalet er også hjelpsomt og veldig hyggelige. Frokosten får topp karakter på smak.

Minus: Hotellet er en smule dyrt i forhold til hva du får, syntes vi. Det finnes andre hoteller i København som koster mindre og byr på mer eller mindre det samme. Restauranten og hotellet bryter litt med hverandre selv om det er i samme bygg - kanskje et litt kjedelig konsept, men god mat. Det er jo tross alt det viktigste. Rommet vårt var litt for mørkt til tross for store vinduer.

Totalinntrykk: Et fint hotell med prima beliggenhet. Trendy og ganske dyrt. Garantert en hyggelig opplevelse for deg som liker lilla og rosa kurver. Kan trygt anbefales, men får hard konkurranse av andre designhoteller som Hotel 27 på grunn av prisen.
Poeng (av ti): 8

Gjennomsnittlig poengsum: 8,5 av 10

DinSide reiste til København i regi av Visit Denmark.