Sjekk inn: Hotel Fox

Hotel Fox i København er ikke så fantastisk som de selv skal ha det til. Prisen er også en revestrek.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

På hjemmesiden til Hotel Fox står det at hotellet er verdens mest spennende og innovative boutiquehotell. En revestrek kaller vi det...

Under får du vår ferske anmeldelse av Fox:

Hvor: Jarmers Plads 3, København
Pris: Dobbeltrom koster fra cirka 1600 kroner. Du kan få rimeligere pakkeløsninger om du bor flere dager.
Internett: Trådløst nett i lobby og frokostområde, gratis med kabel på rommet.
På nett: www.hotelfox.dk

Beskrivelse: Hotell Fox er et hotell med 61 rom som ligger ganske sentralt til med 10 minutters gange til Rådhuspladsen i København. Fox markedsfører seg mot et ungt klientell med urban kunst på veggene og minimalistisk stil. Restauranten Sushitreat ligger i samme bygning som hotellet. Du kan leie iPod og sykler i resepsjonen.


Rommet: Rommet vi tester er lite og med begrenset utsikt til en larmende bakgate i København. Standaren på rommet er ganske lav, tatt i betraktning prisen. Det er heller ikke videre rent i hjørner og vinduskarmer når vi ankommer. Det som skal gjøre Hotel Fox så enestående, ifølge deres egen markedføring, er designet på rommene. De er alle forskjellige i design og er malt av 21 forskjellige kunstnere/grafiske designere. Rommet vi får er i svart og hvitt, med en skrikende dame på veggen. Det er likevel ikke til å rope hurra over. Alt er helt basisk. Noen kruseduller på veggen veier blant annet ikke opp for manglende aircondition på en varm og stillestående sommerdag i København sentrum. Sengen er komfortabel nok. Det finnes ingen minibar, men du kan kjøpe minibarpakker i resepsjonen.

Poeng (av ti): 5

Frokost:Frokosten blir servert som buffet på resepsjonsdisken. Her sparer vi på plassen. Du må sitte dobbelt å spise den på de lave sofaene i lobbyområdet. Frokosten i seg selv er grei, med fire typer typiske danske smørbrød og et utvalg av god juice og noe musli med yougurt. Thats it. Den koster 150 kroner på toppen av rommet.

Poeng (av ti): 5

Beliggenhet: En fin ting med Fox er beliggenheten. Det er kort vei til Københavns hovedattraksjoner som shopping på Strøget, restauranter og Tivoli. Det tar sirka fem minutter å gå til Rådhuspladsen.

Barnevennlig: Et urbant motehotell som ikke satser for høyt på barnefamiliene. Dårlig egnet med andre ord.

Passer for funksjonshemmede: Ikke spesielt tilrettelagt for funskjonshemmede.

Pluss: Fox er vel kanskje det rette stedet å bo for deg som liker å tagge i heisen og har penger til det. De ansatte på hotellet er hyggelige.

Minus: Hotellet er for dyrt med tanke på kvalitet i forhold til hva du får på andre designhoteller i København som 27 og Front. Andre hoteller i København byr på mer og koster mindre.

Totalinntrykk: Et overpriset og oppskrytt hotell i forhold til pris, men med god beliggenhet og hyggelig betjening.

Poeng (av ti): 5

Gjennomsnittlig poengsum: 5 av 10

DinSide reiste til København i regi av Visit Denmark.