Sjekk inn: Hotel Admiral

Dette er den beste dealen vi har fått på et hotell i København.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

København byr på en rekke gode hoteller, men Hotel Admiral har en beliggenhet og service få kan matche.

Under får du vår ferske anmeldelse av Admiral:

Hvor: Skt. Annæ Plads 21, København
Pris: Dobbeltrom koster fra cirka 1.310 kroner uten frokost. Det er likevel gode muligheter for å finne billigere rom gjennom portaler som hotels.com eller ved å kontakte hotellet direkte. DinSide fikk senior suite for 1.000 norske kroner inkludert frokost. Dette avhenger selfølgelig av hva som er ledig.
Internett: Trådløst nett på hele hotellet mot betaling.
På nett: Copenhagen Admiral Hotel

Beskrivelse: Hotel Admiral er et hotell i øvre prisklasse cirka 100 meter fra turistmagneten Nyhavn i København sentrum. Selve hotellet er ombygget fra et gammelt kornmagasin fra 1787 og har ivaretatt mye av stemningen fra Københavns storhetstid. De tylle murene og enorme bjelkene i taket og veggene er fortsatt bevart både i rommene og i lobby og restaurantområdet. Hotellet i åpnet i 1978. Stemningen er lun.
Rommet: Rommet vi tester er stort og med utrolig flott utsikt over kanalen til operahuset og bort til Skuespillerhuset. Standaren på rommet er høy, og store vinduer ut mot kanalen gjør det lys og fin. En balkong hadde gjort seg, men ville ødelagt fasaden på bygget.

Badet er romslig med alt du trenger, men en trapp fra døren og opp til rommet gjør det lite handikapvennlig. Stor kontorplass er en selvfølge på et hotell som utvilsomt har en del forretningsreisende. Sengen er veldig komfortabel og stor.

Poeng (av ti): 9

Frokost:Frokosten blir servert som buffet. Vi er veldig fornøyde med tilbudet, som bestod av alt du måtte ønske av frokostblandinger, frukt, ferskpresset juice og varmretter. Akkurat som den skal være.

Poeng (av ti): 10

Restaurant: Salt restuarant ligger i hotellokalene og har en meny som varierer fra i overkant av 200 kroner for en hovedrett, og satt torettersmeny fra 340 kroner. Vi testet ikke restauranten, men det har 24 timer gjort. Anmeldelsen er veldig positiv. Les den her.

Livsnyternes København

Beliggenhet: Nærmeste naboer er Amalienborg Slott og Amaliehaven. Havnepromenaden, som fører til Den Lille Havfrue, begynner like utenfor hotellet.
Den nybyggede Operaen Holmen ligger rett på andre siden av kanalen for Admiral Hotell, og det går en båt over de dagene det er forestillinger i Operaen. Nærmeste nabo mot Nyhavn er Københavns nye Skuespillerhus som åpnet i 2008. Her er du utvilsomt i midten av det hele, men akkurat så langt unna mylderet at det er en rolig og avslappende atmosfære når du går ut i gaten.

Det tar to minutter å gå til Nyhavn og Kongens Nytorv, som er det beste utgangspunktet for shopping eller kulinariske oppdagelsesturer i sentrum av Kongens by.

Dette er hot i København - spise, drikke, shoppe, sove

Barnevennlig: Admiral er et hotell som ikke er spesielt tilrettelagt for barn, men det går fint å ha med de minste. Dette er et hotell hvor man bor i fine omgivelse og går ut om dagen. Tivoli ligger 15 minutters gange fra hotellet.

Passer for funksjonshemmede: Ikke spesielt tilrettelagt for funskjonshemmede med tanke på trapper og ganske trange korridorer og dører.

Pluss: Meget serviceorienterte ansatte, koslige omgivelser og perfekt beliggenhet gjør dette til et av de beste valgene i København. Selv om du må betale fullpris for rommet her, så er det verdt pengene.

Minus: Ikke spesielt egnet for handikappede og dyr internettilgang på rommet. Tre maskiner med gratis oppkobling finner du i lobbyområdet, om du vil stå i kø og vente på å komme på nett. Ethvert hotell av denne klassen burde ha gratis nettilgang for deg som har med laptop.

Totalinntrykk: Et historisk hotell med førsteklasses beliggenhet og god service. Du får det du betaler for og kanskje litt mer hvis du er heldig. Garantert en hyggelig opplevelse for deg som vil ha følelsen av å være omgitt av København på ditt hotellbesøk. Kan trygt anbefales, og matcher alle hoteller i området med den prisen vi klarte å oppdrive etter et søk på nettet.

Poeng (av ti): 9

Gjennomsnittlig poengsum: 9,33 av 10