Sjekk inn: Hotel 27

Mye for pengene i Køben.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Petter Stordalens Hotel 27 i København gir valuta for pengene og utmerket service. Her er vår anmeldelse:

Hvor: Løngangstræde 27, rett ved Rådhuspladsen
Pris: Dobbeltrom koster fra cirka 800 kroner natten
Internett: Trådløst nett på alle rommene
Antall rom: 200
På nett: www.hotel27.dk

Beskrivelse: Hotel 27 er et trendy og moderne hotell midt i København sentrum. Med bare noen få meter til førsteklasses shopping på Strøget og en litens spasertur til Nyhavn, ligger Hotel 27 perfekt til for deg som vil nyte danskenes hovedstad og bo midt i smørøyet.

Konseptet på Hotel 27 er interessant, og attraktivt for deg som vil bo trendy, men kanskje ønsker å spare noen kroner på overnattingen. Inkludert i prisen er førsteklasses frokost, samt en satt middagbuffét hver kveld. Hotellet har også egen vinbar, hvor du kan tappe deg et glass av ønsket farge og smak.

Se bilder fra hotellet under:

Rommet: Rommet vi tester er et standard dobbeltrom med utsikt til bakgården. Rommet er fint, men ikke så stort. Standarden på rommet er middels til høy, og det er preget av dansk design og fargevalg. Sengen er litt myk, men fortsatt komfortabel.

Badet er litt lite etter vår smak, men det er jo ikke her du skal oppholde deg mest under et besøk i København. Det mangler varme i gulvene, noe som drar ned litt med kalde fliser om vinteren. Såper, barbersaker etc. må du be om i resepsjonen - noe som antakeligvis er kostnads- og miljøbesparende. Det er gratis flaskevann på rommet.

Poeng (av ti): 8

Frokost: Frokosten blir servert som buffét i restaurantdelen. Vi var veldig fornøyde med tilbudet, som bestod av egg, bacon, bønner og alt som skal til for en skikkelig cowboyfrokost. Det var også godt utvalg av frukt, müsli, juice og annet pålegg.

Poeng (av ti): 10

Restaurant:
Restauranten på Hotel 27 er like trendy som resten av hotellet. Inkludert i prisen er økologisk middagsbuffét med både kald- og varmretter hver kveld. Under vårt opphold blir vi servert kalkungryte og ost og kjeks. Ikke gourmét, men helt ok. Det fine er at du sparer de pengene du hadde brukt på å spise middag ute til noe annet. Ønsker du å benytte deg av self service vinbaren, så kan du velge mellom 40 typer vin fra hele verden. Prisene på et glass varierer, men ligger i hovedsak rundt 100 kroner. Da er det også god vin du får når du trykker på knappen og fyller glasset.

Poeng (av ti): 9

Beliggenhet: Beliggenheten kunne knapt vært bedre for deg som vil bo midt i byen. Ingen videre utsikt, men veldig sentralt. På hotellet finner du også en egen bar, samt i nabobygningen ligger Absolut Icebar Copenhagen. Denne er også en del av hotellkonseptet, og byr på drinker i minus fem grader til enhver tid. Du betaler 150 danske kroner for inngangen, som inkluderer én drink i glass laget av is fra de kalde vidder i Sverige.

Barnevennlig: Et motehotell, som kanskje ikke satser for høyt på barnefamiliene. Det er det ikke mange fasiliteter som er tilrettelagt spesielt for barn, men det vil heller ikke by på for mange utfordinger å ha med smårollingene. Det må nevnes at i gangene finner du automater hvor du kan kjøpe blant annet dildo, pisk og sjampanje - man kan vel kanskje ikke kalle det barnevennelig...

Passer for funksjonshemmede: Ikke spesielt tilrettelagt for funskjonshemmede med tanke på trapper, heis og bad.

Pluss: Du føler deg trendy fra øyeblikket du kommer inn døren på Hotel 27. Design, kunst og fargevalg gir en smak av det moderne Danmark. Kjøkkenet er økologisk og velsmakende og betjeningen på hotellet var utrolig behjelpelige uansett hva vi spurte om. Frokost og middag inkludert i prisen for overnatting, trekker opp.

Minus: Vi bodde i femte etasje og merket ingen støy om natten, men snakket med gjester som bodde rett over baren i andre etasje. De kunne rapportere at det var litt vanskelig å få ro på natten i helgen. Velg et rom som ikke ligger over baren og helst høyt opp i hotellet om du har mulighet.

Bestiller du på nett, så vær oppmerksom på at noen av rommene har ganske små senger, mens andre har større senger, selv om de alle er klassifisert som dobbeltrom. Vær obs på sengestørrelsen ved booking.

Mangel på varme i gulvene på badet er helt klart en glipp.

Totalinntrykk: Et veldig bra hotell med førsteklasses beliggenhet. Trendy og fortsatt ganske billig. Garantert en hyggelig opplevelse for deg som liker dansk design. Vi kan trygt anbefale Hotel 27 som et av de bedre valgene i København.

Poeng (av ti): 9

Gjennomsnittlig poengsum: 9 av 10

DinSide reiste til København i regi av Visit Denmark.