Svart og grått dominerer Thingholts stilrene rom. Foto: CenterHotel Thingholt
Svart og grått dominerer Thingholts stilrene rom. Foto: CenterHotel ThingholtVis mer

Sjekk inn: CenterHotel Thingholt

Stilig, billig og sentralt i Reykjavik.

Hvor:
Antall rom: 52
Pris: Fra 17.000/27.900 isk (vinter/sommer) - DinSides valutakalkulator Merk! Vi fant billigere priser gjennom hotellportaler
Internett: Trådløst nett på alle rom
På nett: www.centerhotels.com/thingholt

Beskrivelse: Lite boutiquehotell midt i sentrum, dvs. like ved Reykjaviks største handlegate. Trendy og stilrent. Personalet er høflige og hjelpsomme. Hotel Thingholt åpnet i desember 2006.

Rommet: Standardrommet jeg fikk er stilig innredet. Svart er den dominerende fargen - det er svart gulv, svarte stoler og svart kontorpult. Veggene er i grå betong. Stort bad med frostet glassdør. Stor dusj, ikke badekar. En smal pult og en liten stol fungerer som arbeisstasjon. Flatskjerm-tv (som hadde låst seg på én kanal), klesskap med minibar og safe, og en bred dobbeltseng med myke dunputer. Det er kanskje litt lite fri gulvplass. Vinduene kan ikke åpnes.
Poeng (av ti): 7

Rommet er svart og grått, men lekkert. Det er kanskje litt lite gulvplass, men hotellet har større rom. Se flere bilder i bildespesialen nederst i saken. Foto: Stine Okkelmo Vis mer


Frokost: Frokosten serveres i et vinduløst frokostrom i kjelleren. Godt utvalg av pålegg. Her er også yoghurt, müsli og friske frukter. Kaffe, te og to typer juice. Croissantene må nevnes - de er farlig gode.
Poeng (av ti): 7

Restaurant: Hotellet har en asiatisk restaurant, Domo, som skal være populær i Reykjavik. Her får du sushi og andre asiatiske retter. En hovedrett koster rundt 270 kroner. DinSide har ikke spist i denne restauranten.

Beliggenhet: Midt i Reykjavik sentrum, i en sidegate til den største handlegaten.

Badeferie i minusgrader - bli med til Reykjavik

Barnevennlig: Dette er ikke et spesielt barnevennlig hotell. Passer for forretningsreisende og turister på ferie på Island uten barn.

Passer for funksjonshemmede: Thingholt har heis, og det er ingen høye dørterskler på rommet. Ei heller inn i dusjen, som er romslig, men det er ingen håndtak å holde seg fast i. Det eneste er at rommene ikke har veldig mye fri gulvplass, så for rullestolbrukere kan det bli litt trangt.

Pluss: Stilig og stilrent med en svært sentral beliggenhet. Frokosten er bra.

Minus: Den frostede glassdøren inn til badet er ikke akkurat lydtett. Verdt å tenke på hvis du skal på tur med din nye kjæreste, og fortsatt er litt blyg... Vinduet på rommet kan ikke åpnes. Det er også ganske lytt ut til gaten, men det er lite trafikk.

Totalinntrykk: Vi betalte 1.335 kroner for et dobbeltrom i to netter (gjennom Expedia.no), og synes vi fikk et veldig bra hotell for pengene. Dette hotellet er lite, lekkert, sentralt og absolutt å anbefale for den som skal til Reykjavik.

Poeng (av ti): 8

Gjennomsnittlig poengsum: 7,33 av 10 poeng

Boblende hett reisemål - se Islands høydepunkt

Svart og grått dominerer Thingholts stilrene rom. Foto: CenterHotel Thingholt
Bak de frostede glassveggene er badet. Det er ganske lytt ut til hotellrommet. Foto: CenterHotel Thingholt
Badene er store og praktiske. Foto: CenterHotel Thingholt
Badene på de større rommene har badekar. Foto: CenterHotel Thingholt
De største rommene har egen sofasalong. Foto: CenterHotel Thingholt
Fra et av de større rommene. Foto: CenterHotel Thingholt
I hotellets lobby er det også en bar. Her fra sofasalongen i baren. Foto: CenterHotel Thingholt
Da vi var på hotellet, var det lite liv i lobbyen, men så var vi i Reykjavik i lavsesong, og midt under finanskrisen. Foto: CenterHotel Thingholt
Fra lobbyen. I bakgrunnen ser du resepsjonen. Foto: CenterHotel Thingholt
Hotellbaren til høyre i bildet. Foto: CenterHotel Thingholt