Sjekk inn: Apex City of London Hotel

Vi overnatter midt i Londons finansdistrikt.

Apex Hotel er stilrent og fint.  Foto: David Springford
Apex Hotel er stilrent og fint. Foto: David Springford Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hvor: Seething Lane, ved Tower Bridge, London
Antall rom: 130
Pris: Det billigste rommet vi fant på nettsiden til hotellet, var fra 72 pund per natt. (Sjekk DinSides valutakalkulator for kurs)
Internett: Gratis trådløs nett på alle rom
På nett: www.apexhotels.co.uk

Beskrivelse: Relativt nytt hotell som åpnet for nesten tre år siden. Det ligger midt i Londons finansdistrikt, The City of London, er stilrent og fint, med hyggelig personale.

Rommet: Fint og romslig rom med maskuline, mørke trefarger og lyse vegger. Vårt rom hadde et adskilt område med sofa og TV. Det var også mer enn nok plass for dem som trenger å arbeide, siden rommet var utstyrt med ergonomisk arbeidsstol og pult. Badet hadde et digert badekar og en stor separat dusj. Noen av rommene har utsikt mot Tower Bridge, mens andre har egne balkonger.
Poeng (av ti): 8

Frokost: Vi fikk frokost på rommet og utvalget var stort; du kan velge i alt fra ferske bakerivarer, yoghurter og ristet brød til tradisjonell engelsk frokost.
Poeng (av ti): 7

Bilde av baren på hotellet.
Bilde av baren på hotellet. Vis mer


Restaurant: Restauranten som heter Addendum Restaurant & Bar har blitt veldig populær, spesielt for dem som jobber i finansdistriktet. Selve interiøret er kanskje litt for mørkt og kjedelig, men menyen består av spennende, moderne retter med en vri. Prisene er også veldig greie; en forrett koster cirka 60 kroner, mens en hovedrett koster rundt 150 kroner. DinSide har ikke spist i denne restauranten.

Beliggenhet: Beliggenheten er topp, spesielt for dem som trenger å bo i midten av finansdistriktet. Ellers kan dette området bli veldig rolig i helgene, men det er en kort gå- eller taxitur inn til shoppingområdene i West End.

Barnevennlig: Dette er ikke familiehotell, flertallet av gjestene er forretningsreisende.

Passer for funksjonshemmede: Hotellet har heis og er tilrettelagt for funksjonshemmede.

Pluss: Små ekstrating som gratis avis på rommet og en putemeny (hard, myk eller al dente), gjorde hotellopplevelsen ekstra hyggelig og komfortabel. Hotellet har også et lite spa og en gym.

Bilde tatt fra utsiden av hotellet.  Foto: David Springford
Bilde tatt fra utsiden av hotellet. Foto: David Springford Vis mer


Minus: Prisene kan variere veldig, men ligger stort sett rundt 100 pund. Vil du ha rom for 70 pund, må du booke tidlig. Til tross for at hotellet åpnet for bare noen år siden, har det allerede begynt å bli litt slitt i kantene.

Totalinntrykk: Fint hotell hvor du kan gjøre et kupp hvis du bestiller tidlig nok. Hotellet har en rolig beliggenhet og er du her på shoppingtur i en langhelg kan det være deilig å søke tilflukt på dette hotellet fra alt maset og kjaset. Vi kan anbefale hotellet for både forretningsreisende og turister.
Poeng (av ti): 7

Gjennomsnittlig poengsum: 7,33 av 10 poeng