Sjekk hvilke slott du kan bo på for mellom 1000-2000 pr. natt!

Publisert

Vi har funnet seks slott hvor du kan bo for mellom 1.000- 2.000 kroner natta i et dobbeltrom:

Ashford Castle Cong, County Mayo, Irland

Slottet ble bygget i 1228 og har huset mange kjente mennesker opp gjennom tidene. Slottet passer best for modne mennesker for å sitere innehavernes egne ord. Svært populært blant amerikanere!
På slottests hjemmeside finnes en navneliste over de som har funnet slottet attraktivt nok til et opphold. Blant navnene finner vi: Ronald Reagan, Tony Blair, John Travolta,
Jack Nicholson, Sharon Stone og Barbara Streisand.
Listen er mye lenger...

Ashford Castle
Ashford Castle Vis mer

Setter du snuten hitover på en weekendtur er det altså godt mulig at det dukker opp et og annet kjent fjes... Prisene ligger fra 140-545 pund (1.800-7.300 kroner). For 140 pund får du et standard rom, men vil du bo i Presidentsuiten må du ut med hele 545 pund. Slottet ligger en halvtimes tur fra Galway - en og en halv time fra flyplassen i Shannon!

Palace Hotel do Bussaco, Bussaco Forest, Portugal


Slottet var opprinnelig planlagt som et jaktsted for Carlos den første, den siste kongen i Portugal. Her finnes 66 gjesterom - store som små - og utenfor finner du en have som beskrives som en av de vakreste i Portugal. Servicen skal være upåklagelig, men også svært folkelig - kanskje et godt alternativ for deg som ikke vil være altfor snobbete selv om du skal bo på et slott? Pris i dobbeltrom fra 24.000 til 39.000 portugisiske eskudos (1.000-1.700 kroner).

Parador de Alarcon, Alarcon, Spania

Alarcon Castle
Alarcon Castle Vis mer

Et slott som er bygget i et fantastisk landskap midt i Spania. Høyt på en klippe kan du sjekke inn i slottet som ble bygget på 800-tallet. Det finnes kun 13 rom til leie her. Noen av dem er bygget i huler hvor du definitivt vil føle deg satt tilbake til 800-tallet. Alarcon bli sett på som et av de aller fineste slottene i hele Spania - det er lite, men har en unik atmosfære! Du finner slottet midt mellom Madrid og Valencia. Prisene ligger fra ca. 200 dollar (1.800 kroner) for et dobbeltrom.

Amberley Castle near Arundel, West Sussex, England

Slottet ble bygget i 1103 og blir drevet av Joy og Martin Cummings som har forvandlet dette middelalderslottet til et populært overnattingssted for mennesker som ønsker å oppleve en luksuriøs ferie i et flott engelsk slott. Ingen av rommene er like bortsett fra en liten detalj: Alle har boblebad! Du kan nyte middagen i Queen's Room Restaurant hvor den anerkjente kokken Nigel Boschetti og hans team gjør sitt ytterste for at oppholdet skal bli en romantisk og smakfull opplevelse. Slottet ligger i Glyndeborne med gode kommunikasjoner til London. Pris for dobbeltrommene ligger fra 130-225 pund (1.700-3.000 kroner).

Chateau de la Treyne, Lacave, Frankrike

Stort hvitt slott med en enorm park som visstnok skal være ekstremt romantisk, selv til Frankrike å være. Alle rommene er fylt til randen av antikviteter – og alle er med andre ord forskjellige. Slottet ligger helt ute ved elven Dordogne, og mange av rommene har panoramautsikt over elveløpet. På den store terrassen har du utsikt over elven og kan nyte måltider fra den lekre restauranten! Du finner slottet noen kilometer utenfor Lacave! Prisene ligger fra 950 til 2650 franc (1.200-3.300 kroner). Slottet holder stengt fra 15/11-31/3.

Borthwick Castle North Middleton, Midlothian, Skottland

Et av de meste ærverdige slott i Skottland som ble bygget i 1430. Her kan du sove i samme slott som dronning Mary gjorde i 1567. Hun rømte til dette slottet sammen med sin tredje mann, Jarlen av Bothwell etter at de ble jaget fra Edinburgh. På 1500-tallet ble kjeltringer ofte invitert til slottet. Klarte de å hoppe mellom de høye tårnene med hendene bundet på ryggen ville de ble løslatt! Et slott med en spennende historie. Her får du overnatting fra 110-200 pund (1.400-2.600 kroner). Spytter du i 1500 pund kan du leie hele slottet for en natt! Fint sted å gifte seg kanskje? Du finner slottet et par mil utenfor Edinburgh. Det er stengt i perioden 1/1-15/3).

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer