Sjekk disse temacruisene!

Publisert
Sist oppdatert

I blanke messingen ...

Lettkledd fellesskap ... Foto: Bare Necessities
Lettkledd fellesskap ... Foto: Bare Necessities Vis mer

Skal det være et naken-cruise?

  1. Sjekk disse temacruisene!


Her slipper du i alle fall unna overvekt på flyet ... Cruiseselskapet Bare Necessities arrangerer cruise med ganske ledig kleskodeks ... her kan du la slipset henge hjemme, og la snoppen pynte opp på fasaden i stedet. Men til måltidene må du nok dekke deg til, av hygieniske årsaker. Du kan cruise naken i Stillehavet eller i Middelhavet, det arrangeres tre naken-cruise med dette selskapet i løpet av 2008, og det er allerede satt opp to cruise i 2009. Stillehavet er allerede utsolgt, det samme er Middelhavet i august/september. Greske øyer i september 2008 er tilgjengelig, og prisene starter på 1.920 dollar for enkleste lugar.

På nett: bare-necessities.com

Rock'n råll

Rockefans kan glede seg til en femdagers rockefestival til sjøs. Her er nok standarden litt bedre enn på gjørmete teltgrunn på Roskilde eller Hultsfred ... Band på spillelisten er Sister Hazel, Toad the Wet Sprocket og Keith Kane. Cruiset går fra Florida 19. januar, og har stopp på Jamaica og Grand Cayman. Priser fra 824 dollar per person ved overnatting i dobbeltlugar. Det har også vært arrangert rockecruise åtselskapene som trafikkerer norske havner.

På nett: therockboat.com

Sjokoladecruise

Lær søte saker med Sensational Destination til havs. Foto: Sensational Destination
Lær søte saker med Sensational Destination til havs. Foto: Sensational Destination Vis mer


Det kanskje mest syndige av alle cruisene: sju dagers cruise med kokker som skal lære deg å lage søte fristelser som sjokoladekaker, trøfler etc.. Cruiset går i januar 2008, og kalles "Chocoholic" ... Priser fra 1.349 dollar per person.

På nett: sensationaldestination.com

Såpecruise

Dette er cruiset for deg som er hekta på amerikanske såpeoperaer. Her får du sjansen til å mingle med ti kjente såpestjerner, du kan spille såpetrivia-spill, og kanskje spille inn et lite stykke såpeopera med din favorittstjerne. Såpestjernene er i stor grad fra showene Days of Our Lives, The Young and the Restless og The Bold and The Beautiful.

På nett: soapcruise.com

Motorsykkelentusiaster

Hogs til sjøs - svin til havs ...  Foto: Hogs on the High Seas
Hogs til sjøs - svin til havs ... Foto: Hogs on the High Seas Vis mer


Motorsykkelentusiaster kan cruise med felles frender med selskapet Hogs on the High Seas. Her er alle kledd i tradisjonelt mc-utstyr, til og med serveringspersonalet om bord. Det blir utstilling av de nyeste syklene, samt en mengde mc-utstyr. Priser fra 1.800 dollar, for et syvdagers cruise langs den meksikanske rivieraen.

På nett: hogsonthehighseas.com

Strikking

Det er ikke sikkert dette temacruiset fanger den jevne mann, men strikkeentusiastene om bord vil nok legge seg i selen for å fange alle maskene, på strikkecruise. Åtte dager - åtte typer klesplagg. 100 strikkeentusiaster og fem strikkeeksperter til å hjelpe dem mot målet. Cruiset arrangeres av Norwegian Cruise Line, og går ved Belize og Honduras, i februar 2008. Priser fra 725 dollar.

På nett: greatballsofyarn.com

Kilde: Forbes.com og selskapenes nettsider

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer