Sjekk de lave prisene her

Her er en oversikt over de forskjellige selskapenes tilbud i vinter.

Syns du langtidsferie virker fristende? Vi har sett nærmere på prisene og ikke minst ledig kapasitet. Her er hva du kan velge i av organiserte alternativer.

Ving

Ving kan tilby 62-94 dagers reiser med avreise i slutten av oktober til Mallorca. Ønsker du å være borte frem til jul koster dette 5.900 kroner pr. snute for fly og opphold i en toroms leilighet! Det er ikke mer enn 95,- pr. dag. Det er dyrere på andre siden av nyttår. Vil du reise i januar og bli borte til våren har kommet i april koster dette fra rundt 11.000 kroner. Generelt sett er det veldig fullt, men det finnes noen plasser med avreise i oktober.

Star Tour

Star kan tilby reiser til Tunisia i 35 dager fra 3.695,-. Vil du være borte lenge kan Star tilby ca. 200 dager på Mallorca fra rundt 23.000 inkludert fly og bosted. Det gir en kostnad for deg på 115,- pr. dag.

Select Tours

Select Tours kan tilby 29 dager til Sorrento i Italia fra 13.985,- med avreise 1. februar. Denne prisen er inkludert halvpensjon. Det er også mulig å utvide oppholdet til mer enn én måned. Vil du reise helt til Thailand kan du få 29 dager for den samme prisen den 15. januar. Grunnet visumreglene kan ikke selskapet tilby reiser med lengre varighet hit. Vil du ikke riktig så langt av gårde kan du den 11. januar få 34 dager i Tunisia fra 8.490,-. Også her er halvpensjon inkludert i prisen.

Saga

Saga har et forholdsvis lite langtidsprogram. Selskapet uttaler at de er forholdsvis fleksible på å lage lange reiselengder, og legger opp lange turer der flykapasitet og hotellkapasitet ligger til rette for dette.

Kapasitet

Ettersom det fortsatt er forholdsvis få som benytter seg av langtidsferie, er det et lite volum som blir lagt opp. Med andre ord blir det fort utsolgt. Salget av årets langtidsreiser startet allerede i mai/juni. I februar 2001 kommer Star Tour med den nye katalogen for vinteren 2002. Med andre ord må du være raskt ute dersom du ønsker å få plass. Men etter å ha snakket med alle operatørene kan vi fortelle at det fortsatt finnes enkelte plasser ledig den kommende vinteren.

Billig reise?

Ferie til overs? I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Ta en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev!