Siste skrik i påskeutstyr

Truger og trinser, rumpetasker og ryggsekker – vi har funnet frem praktisk påskesnadder til tursekken.

Gammelt utstyr blir som nytt: Produktene blir stadig videreutviklet og oppfyller flere funksjoner. Trugene har etterhvert fått et fancy utseende.
Gammelt utstyr blir som nytt: Produktene blir stadig videreutviklet og oppfyller flere funksjoner. Trugene har etterhvert fått et fancy utseende. Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Alle som har opplevd bakglatte ski, dårlige klær og gnagsår, vet at dette på en utmerket måte knuser enhver turopplevelse. Men de gode rådene er aldri langt unna.

I sekken, på kroppen

DinSide Reise sjekket påskeutstyret i butikkene. For skiene finnes det mange smarte knep når det gjelder feste. Også de gammeldagse trugene har fått en solid ansiktsløfting. Les mer om snedig utstyr til skiene i denne artikkelen.

Noen ting er nødvendig å ha i sekken på tur over fjellet. Men de viktige remediene representerer nødvendigvis ikke en tung bør. Nye spader i lettmaterialer veier knapt mer enn en pakke kjeks, primusen er både lettere og tar flere typer drivstoff enn før. Også mot vanlige plager, som gnagsår og sprukne lepper, finnes førsteklasses remedier. Sjekk hva DinSide Reise har puttet i tursekken.

Raggsokker og våte gamasjer er en saga blott. Dagens turklær er lettere og mer bekvemme enn noen sinne. Kombinasjoner av high-tech-materialer og ull holder deg både varm og tørr.

Mer om bekledning finner du i denne artikkelen.

Ut på tur?

Frister et aldri så lite avbrekk i hverdagen? I restplassoversikten finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Vil du bestille charterreiser, får du oversikten her.

Lurer du på om flyet er i rute? Det kan du finne det ut på vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.

Artikkelen fortsetter under annonsen