Siste sjanse

Vil du avlegge et av disse skisentrene et besøk før sommeren bør du kaste deg rundt nå. De stenger sannsynligvis i løpet av uken.

Hafjell er et av skisentrene som takker for seg den 18. april i år. 
Foto: www.hafjell.com Foto: Hafjell Booking
Hafjell er et av skisentrene som takker for seg den 18. april i år.
Foto: www.hafjell.com Foto: Hafjell Booking Vis mer


Bjorli har en av de lengste sesongene i Norge og stenger skiheisene rundt 18. april, etter en sesong som har vart i et halvt år. Også Gautefall Alpinsenter, Lemonsjøen og Hafjell avslutter sesongen denne helgen.

Norefjell ser an vær og føreforhold og slutter sesongen 18.eller 25. april, likeledes holder Oppdal Skisenter åpent ut 18. april, med mulighet for forlenget sesong hvis forholdene er bra.

Et av Norges nyeste skisentre, Sjusjøen skisenter lover også å holde åpent minst til 18. april. Senteret gir også besøkende 20 prosent avslag i pris på heiskort fra 11. april.

Sunnmørsalpene avslutter 2004-sesongen med et skirenn arrangert av fanklubben til Lasse Kjus i samarbeid med alpingruppen i Sykkylven den 18. april. Kjusern selv kommer for å kaste glans over arrangementet i Sunnmørsalpene denne helgen.

Norges største flombelyste anlegg, Svarstad Skisenter, avslutter også sesongen denne helgen, og den siste skidagen på Voss blir også søndagen etter påske.

Tryvann stenger i flere trinn - og startet med Tommkleiva 28. mars, Wyller og Hyttli 12. april og avslutter med Tryvannsbakken 18. april.

Vil du strekke skisesongen enda lenger? Da kan du prøve et av disse skisentrene.

Vi tar forbehold om vær og føreforandringer, og har lagt inn lenker til alpinanleggene slik at det skal bli lettere for deg å sjekke om de fremdeles er i drift.