Siste sjanse i konkurransen!

Er du god til å ta bilder? Eller kanskje du er en racer til å skrive reisebrev? I sommer har du sjansen til å bryne deg med andre lesere av DinSide. Bli med i sommerkonkurransene på DinSide Reise!

Sommeren er over oss, vær eller uvær, og sommertid er tid for konkurranser, også her på DinSide Reise. Lysten på en weekendtur for to til Paris? Eller kanskje et flunkende nytt digitalkamera? Årets sommerkonkurranser gir deg sjansen.

Ditt beste feriebilde!

Fra Zanzibar. Tar du gode feriebilder? Send dem inn og vinn et digitalkamera!
Fra Zanzibar. Tar du gode feriebilder? Send dem inn og vinn et digitalkamera! Vis mer

Alle tar vi bilder når vi reiser på ferie, men synes du selv at du tar gode bilder? I sommer bør du være flittig med kameraet, ditt beste feriebilde kan nemlig skaffe deg et flunkende nytt digitalkamera. Bildene kan gjerne være morsomme, kunstneriske eller fargerike men bør få fram den deilige følelsen det er å være på ferie.

Vi vil kåre en vinner hver lørdag som premieres med et vanntett engangskamera fra Kodak. De ulike ukevinnerne vil så, sammen med noen utvalgte juryfavoritter, gå til en finale der du kan være med på å bestemme hvilket bilde som skal kåres til sommerens blinkskudd! Bildene sender du til oss per epost, eller i en konvolutt adressert til DinSide Reise, Strandveien 50, 1366 Lysaker. Vi kan ta imot bilder både i digitalt format (jpeg), som papirbilder eller lysbilder. Vi kan dessverre ikke returnere bildene som blir sendt inn.

Her er vinnerbildene vi har kåret til nå:
12615>1.runde, 12920>2.runde, 13169>3.runde, 13581>4.runde, 13911>5.runde, 14297>6.runde og 14673>7.runde. Se og bli inspirert!

Artikkelen fortsetter under annonsen

Skriv reisebrev vinn tur til Paris!

Er du god med pennen? Eller kanskje du har opplevd noe så spennende mens du har være på reisefot at du bare må fortelle om det? Kan hende har du vært på et helt fantastisk sted, kanskje har du opplevd noe utrolig, eller noe forferdelig. Har du en god reisehistorie bør du ikke nøle med å sende den inn, vi har allerede fått inn over 100 deltagende reisebrev så konkurransen blir hard! Ta en titt på de siste ti i Reiseguiden.

Ukepremiene. Den endelige vinneren stikker av med et reisegavekort til en verdi av 5.000 kroner.
Ukepremiene. Den endelige vinneren stikker av med et reisegavekort til en verdi av 5.000 kroner. Vis mer

Skriv til oss om dine beste ferieopplevelser - er du heldig (eller dyktig!) kan du vinne et reisekort fra Ving til en verdi av kr 5.000. Dette kan du bruke akkurat slik du vil og når du vil, på én ferie eller flere, kun på deg selv eller på en reise for to…

Igjen kommer vi til å kåre en vinner hver søndag som blir publisert på DinSide og premiert med en reisebok. De aller beste reisebrevene går så til en finale der leserne selv får være med å kåre vinneren. Reisebrevene kan du selv legge rett inn i Din Reiseguide - bare velg reisemål, og sett i gang. Her kan du også sjekke hvor mange som har lest ditt reisebrev. Alternativt kan du sende inn din reisehistorie til oss per epost.

Vinnerne til nå leser du her:
12587>1.runde, 12956>2.runde, 13209>3.runde, 13569>4.runde, 13904>5.runde, 14330>6.runde og 14711>7.runde. Du kan også se andre reiseartikler i reiseguiden

Så da er det bare å ønske dere lykke til. Ha en god og produktiv sommer!

Konkurranseregler

Ansatte eller familie av ansatte i DinSide kan ikke delta. DinSide forbeholder seg retten til fritt å benytte innsendt materiale ved senere anledninger. Innsendte bidrag må være oss i hende innen fredag 1. september 2000 for å bli med i konkurransen. Kåring av ukevinnere skjer fortløpende, mens hovedvinnere blir offentliggjort i uke 36. For at du skal få en eventuell premie må vi ha ditt navn, adresse og epostadresse. Disse vil ikke bli lagret eller benyttet til andre formål enn å kontakte vinnerne.

Billig reise?

Har du ikke klart å somle deg til å bestille årets sommerferie? Ta en titt på hva som er ledig av reiser i vår oppdaterte restplassoversikt. Trenger du inspirasjon? Eller kanskje du ønsker du å finne ut litt mer om hva andre synes om ditt reisemål? Ta en titt i Din Reiseguide.