Siste restplasser

Har du ventet på at sydenreisene skulle bli enda billigere? I så fall har du ventet for lenge – prisfesten er over.

Billig fra Sverige: Kreta for 1.698 svenske kroner.
Foto: Arne Løvaas Foto: Arne Løvaas
Billig fra Sverige: Kreta for 1.698 svenske kroner.
Foto: Arne Løvaas Foto: Arne Løvaas Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Forrige uke kunne du lett få deg en sydenferie for under to tusenlapper – ja, du kunne endog kjøpe deg en uke i Syden for 1.295 kroner. Nå stiger prisene, og det er ikke en eneste tur å oppspore for under 2.000 kroner – dersom vi ser bort fra reiser uten hotell.

Du kan vri kniven rundt og se hvor billig du kunne fått ferien i forrige uke, ved å lese forrige ukes reisekupp-artikkel.

Prisene som er presentert i denne artikkelen og i de tilhørende tabellene er innhentet 14. juni. For å se oppdaterte tilbud – gå til vår Restplassliste.

Løsningen er Sverige

En periode nå har det vært like billig – om ikke billigere – å kjøpe restplasser med utreise fra Norge i stedet for fra Sverige. Svenskene har lenge hatt gode restplasstilbud, og når prisene nå igjen stiger i vårt kjære hjemland, er det igjen på tide å søke hjelp hos söta bror. Der kan du fremdeles kjøpe en uke i Syden for rundt 1.700 svenske kroner – som med dagens kurs tilsvarer rundt 1.400 norske kroner. Hva med en uke på Kreta eller Kypros for denne beskjedne summen?

 • Her finner du de svenske kuppene.
 • Billig fra Norge: Fly tur-retur Irland for 1.295 kroner.
Foto: Jorge Tutor Foto: Jorge Tutor
  Billig fra Norge: Fly tur-retur Irland for 1.295 kroner.
  Foto: Jorge Tutor Foto: Jorge Tutor Vis mer

  De beste norske

  I forrige uke kunne du kjøpe en uke i Syden for 1.295 kroner. Prisene har steget betraktelig, slik at de rimeligste ukesturene til sydligere strøk denne uken er priset til 2.395 kroner. Dersom du synes denne prisen er til å leve med, kan du komme deg til både Mallorca, Algarve og Cesme.

  Artikkelen fortsetter under annonsen

  Kan du ordne overnatting selv, kan du kjøpe flyreiser til både Irland, Chania og Alanya for en billigere penge. Billigst akkurat nå er fly tur-retur Irland for 1.295 kroner.

 • Her finner du de beste norske kuppene.
 • Fire byer, fem kupp

  De aller billigste turene har ofte utreise fra Oslo. Vi har sett hvilke tilbud du får med utreise fra Stavanger, Sandefjord, Bergen og Trondheim. Billigste tur fra disse byene er priset til 2.595 kroner. Fra Sandefjord får du en uke på Kypros for denne prisen, fra Bergen får du en uke på Rhodos, og fra Trondheim får du en uke på enten Mallorca eller Rhodos.

  For dere som ønsker å reise fra Nord-Norge er det dessverre ingen billige restplasser å oppspore.

 • Her finner du de beste kuppene fra Sandefjord, Stavanger, Bergen og Trondheim.
 • Ut på tur?

  I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Vil du bestille vanlige charterreiser, finner du disse med vårt chartersøk.

  Lurer du på om flyet er i rute? Nå kan du finne det ut på DinSide Reise. Sjekk vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta også en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.