Sigurd i Berlin med ny fin lue!
Sigurd i Berlin med ny fin lue!Vis mer

Sigurd Sollien

Det blir mye reising på Sigurd Sollien for tiden. Men selv etter elskovsscener fra Jamaica og møter med den russiske mafiaen drømmer gutten om mer.

Et reisemål jeg drømmer om akkurat nå er Thailand. Det er vel mer vennligheten, strendene, luktene og maten som trekker, framfor horetrafikken. Dessuten har mange fortalt meg, inkludert Thomas Giertsen og Per Sturk fra Vesterås i Sverige, at Thailand er fantastisk.

Hvor gikk den siste reisen?

Siste gangen jeg brukte passet mitt var i Marokko. Dette var et spennende land, med byene Marrakech og Essaouira som klare høydepunkter. Gjøglernes torv; Djama El Fna, i Marrakech var sinnsykt bra, likeledes hippiebyen Essaouira.

Som gammel tannlegeassistent, må jeg imidlertid si at tannstandarden i Marokko var langt under pari. Jeg vil faktisk gå så langt som å kalle den en skandale. Kanskje dette skyldes alt sukkeret de bruker i mint-teen sin?????

Beste reiseopplevelse?

Min beste reiseopplevelse var nok Costa Rica. Her har de ALT: En svært variert natur, et rikt dyreliv, billig øl og snille mennesker. Dessuten har jeg sans for et land der 25 prosent av inntektene fra trafikkbøter går til et fond for barn og ungdom uten utdannelse.

Verste reiseopplevelse?

Min verste reiseopplevelse gikk til Stockholm for ca. 10 år siden. Her ble jeg forvist til sofaen av en dame som het Maria som jeg trodde ville ha meg i sengen sin. Det gikk lang tid før jeg besøkte Stockholm etter dette...

Artikkelen fortsetter under annonsen

Beklager – dette elementet er ikke lenger tilgjengelig.