Si din mening i Skiguiden

Heiskø? Barnevennlig? Super after-ski? Fortell det i skiguiden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Noen har funnet sitt drømmested, andre har hatt tvilsomme fornøyelser på skiferien. Nå kan du dele dine erfaringer med andre, og selv få gode tips i Skiguiden.

Fortell og gi karakterer

Er bakkene bratte nok? Er det plass til å utfolde seg? Si din meining i skiguiden. Foto: Karoline Brubæk
Er bakkene bratte nok? Er det plass til å utfolde seg? Si din meining i skiguiden. Foto: Karoline Brubæk Vis mer

Syns du skistedet er bra for barn? Da kan du gi toppkarakter for barnevennlighet. Syns du restaurantene er dårlige? Da kan du gi stryk for fasiliteter. Åtte kriterier har vi valgt ut, og her kan du gi karakterer fra en til seks. En er dårligst, seks er best. Fortell dine medskiere hva du syns om barnevennlighet, fasiliteter, kapasitet, løypevariasjon, overnattingsmuligheter, langrennsmuligheter og hvorvidt du får valuta for pengene på akkurat dette stedet. I tillegg kan du fortelle mer i detalj ved å skrive en kort artikkel om skisteder du har besøkt. Dette kan være nyttig for andre å lese.

Vi har allerede lagt inn de fleste skistedene i Norge i listene, uten karakterer. Finner du likevel noen som mangler, kan du legge dem inn selv.

Finn ditt skisted

Heiskøer i timesvis? Alltid ledig? Fortell i skiguiden. Foto: Karoline
Heiskøer i timesvis? Alltid ledig? Fortell i skiguiden. Foto: Karoline Vis mer

Etter hvert som mange nok har gitt sine bidrag, kan du bruke skiguiden til hjelp for å velge det skistedet som passer best til dine behov. Kanskje barnevennlighet, løypevariasjon eller kapasitet er det viktigste for deg? Du kan velge å få frem en liste over de stedene som har fått best karakter på disse områdene. Dessuten bør det være mulig å få gode tips fra artikler om skistedene fra leserne.

Du hjelper både deg selv og andre med å legge inn ditt bidrag i Skiguiden.

Ut på tur?

I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Vil du bestille vanlige charterreiser, finner du disse med vårt chartersøk. Du kan også få restplassvarsling til din mobiltelefon.

Lurer du på om flyet er i rute? Nå kan du finne det ut på DinSide Reise. Sjekk vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta også en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.