Shoppingtur fra 125 kroner

Vinden blåser surt og solen glitrer med sitt fravær. Lider du av høstdepresjoner og trenger å komme deg av gårde til varmere strøk? Her finner du ukens aller beste reisekupp!

Vil du få oversikten over det biligste av det billigste hos charteroperatørene akkurat nå bør du lese videre. Vi har også samlet andre gode tilbud for deg om vil ut på reisefot i nær fremtid. Kanskje frister en liten båttur til et av våre naboland? Prisene er ytterst hyggelige akkurat nå. Eller hva med en weekendtur til Kina? De aller siste prisene kan du sjekke selv i vår restplassoversikt.

Sverige fra kr 125

Hva med en reise til Beijing før jul?
Hva med en reise til Beijing før jul? Vis mer

Er det snart slutt på kjøttet i fryseren? Lyst til å reise bort en dag for å shoppe kjøtt, sprit eller andre godsaker? Finn Carlsen Turistbusser AS kan i disse dager tilby rundtur fra Sandefjord til Strømstad inkl. buss og båt fra 125 kroner pr. snute. Avgang fra Oslo og Akershus-området hver dag. Ønsker du å være borte litt lenger finnes det også mulighet for det. Samme selskap kan tilby to-dagers tur til Gøteborg med hotellovernatting, frokost og taxfree-båttur fra 550,- pr. person på enkelte datoer før jul.

Danmark fra 432,-

Det er lavsesong hos DFDS også. Båtselskapet kan tilby deg Københavnturer fra 432,- pr. person inkludert frokost om bord. Pakken heter Sailors Cruise og du får åtte timer til disposisjon i København før kursen settes hjemover. De billigste avgangene fra 432,- er på disse datoene: 23/10, 29/10, 30/10 og 1/11.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Syden fra 1349,-

Vil du til varmere strøk før snøen begynner å dale ned, starter prisene på rundt 1.300 kroner. Dette gjelder avreise fra Stavanger til Gran Canaria den 9/12, 14 dager, kun fly. Ønsker du en pakke med fly og hotell starter disse på 2198,-. Tilbudet gjelder avreise fra Oslo 10/12, 14 dager til Tenerife med Apollo. Vil du se hele listen over det billigste av det billigste, sjekk 18458 TARGET="_top"> her!

Syden fra Sverige

Bor du i nærheten av Gøteborg eller Karlstad? Vi har funnet gode tilbud for deg som lett kan ta turen over til våre svenske naboer. Et av de beste tilbudene fra Gøteborg er en to-ukers reise til Alicante fra 2195,-. Er det kortere vei til Karlstad, kan du komme deg av gårde til Tenerife en uke fra 3395,-. Sjekk hele listen18462 TARGET="_top"> her!

Reise langt bort?

Har du lyst til å reise litt lengre av gårde kan Ving friste med 14 dager til Brasil for 5995,-. Reisen gjelder avreise den 1/11, 14 dagers opphold inkludert fly og bosted! Vil du prøve deg på Kina? Kinareiser kan tilby deg weekend-pakketurer fra 6.295,- til Beijing. Betingelsene er at du flyr med SAS eller Finnair i perioden 1/11-14/3 samt at du må reise ut på en fredag og hjem på en tirsdag. Hotellet som inngår i pakken er av kaliber fire stjerner – et godt tilbud! Du trenger ikke legge til så mye hvis du ønsker å være borte litt lenger enn en weekend...

De aller siste prisene

Prisene på restplasser til Syden forandrer seg hele tiden. I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Ta en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev!