Sexmuseet i Amsterdam

Sex selger som aldri før i Norge, mens de i Amsterdam har et eget erotisk museum. Vi har bilder og video fra museet.

Publisert
Sist oppdatert


Tidligere har vi skrevet om norske pars interesse for å dra på swingersferie til blant annet Nederland. Under vårt besøk på den noe spesielle nederlandske swingersklubben Fun4two, fortalte innehaveren at nederlendere generelt er mer åpne enn resten av Europa og kanskje verden generelt når det kommer til sex.

Dette er ikke en stol av typen elektrisk. Foto: Dag Erik Grøtnæs
Dette er ikke en stol av typen elektrisk. Foto: Dag Erik Grøtnæs Vis mer


Om swingersferie er litt i overkant for deg, kan det likevel hende du kan more deg med en tur innom Red Light District og Erotisk museum i Amsterdam. Her kan du oppleve alle erotikkens faser og tidsaldere i Nederland.

>>Se bildene fra Erotic Museum her.
>>Swingersferie i Nederland.
>>Se videoen for de voksne her.

Swingende interesse

Da vi la ut artikkelen om swingersferie, la vi også til en spørreundersøkelse hvor dere som lesere kunne svare på om dere ville dratt til en swingersklubb. Hele 683 av de 1.137 personene som svarte sa at de mer enn gjerne kunne tenke seg å dra på swingersklubb i utlandet.

Også butikkjeden Kondomeriet, som selger erotiske hjelpemidler og morosaker i Norge, forteller om økende interesse for erotikk, og økt salg.

- Mye av veksten kan nok tilskrives at nordmenn nå er mer åpne omkring sexlivet. Det fører til at flere vil utvide horisonten og krydre sexlivet med tilbehør, sier seksualrådgiver i Kondomeriet, Kjersti Antonsen.

Er du over 18 år kan du gå inn å se videoen vi tok fra museet. Ettersom det er ekstremt voksent innhold i denne videoen ber vi mindreårige, de som mistenker de vil ta anstøt og personer med svakt hjerte om å ikke gå inn på for å se videoen.

>> Se bildene fra Erotic Museum her.
>> Se videoen for de voksne her.
>> Få også med deg oversikten over erotiske museer verden over.


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer