Sensommersol til tusenlappen

For under 1.000 kroner kan du forlenge sommeren med en uke i Syden. Men da må du være kjapp.


695 kroner for en uke på Gran Canaria høres ikke dumt ut, selv om det bare inkluderer flyturen. For 895 kroner får du en tur til Lanzarote (også bare fly). Vil du til Antalya, Kreta eller Mallorca betaler du bare 995 kroner for en uke med hotell.

Det høres nesten ut som om det er for godt til å være sant. Og etter en skuffende slutt på sommeren her hjemme, frister det med en uke i sommer og sol før høsten setter inn for alvor her på berget.

Vil du få deg en billig sydentur må du imidlertid være rask. Turoperatørene selger unna restplassene som hakka møkk, og det beste rådet er å ringe direkte til dem og høre hvilke tilbud de fortsatt har på lur.

Billig til i september

Vi ringer til et av reiseselskapene, Apollo, for å høre hvordan det går med restplassalget.

- Restplassalget er allerede i gang, og vi har senket prisene på majoriteten av våre reisemål og avganger ut medio september. Kommende helg og uke ligger prisene på omlag 1.498 kroner for en ukesreise med uspesifisert innkvartering, sier markedssjef i Apollo, Barbro Mosseng.

- Våre tilbud de to første ukene av september ligger i dag på rundt 1.998 kroner. Jeg vil bemerke at det ikke er mange hundrelappene våre kunder må legge mellom for å kjøpe seg opp til en spesifisert reise.

Mosseng forteller at de fleste av Apollos restplasser går til steder som Kreta, Aten og øyene, Mallorca og Algarve.

- Hvordan er det å få tak i restplassbillettene?

- Det er stor etterspørsel etter restplasstilbudene og vi har merket en betydelig pågang de siste dagene. De beste tilbudene blir raskt utsolgt, så her lønner det seg å være tidlig ute. Nettsiden vår oppdateres hver time, så der kan man orientere seg om tilbudene.

>>Se reisekuppene fra Norge
>>Se reisekuppene fra Sverige

For full oversikt over tilbudene, gå til vårt restplassøk.