Selger reise- forsikring med sex

Danskens frimodighet har ingen grenser. Nå fronter utenriksdepartementet i Danmark sex som et middel i en ny reklame for reiseforsikring.

Reklamefilmen, hvor en blond jenter blir tatt bakfra under en palme, men riktignok bak en busk, skal få danskene til å bli mer opptatt av å bestille reiseforsikring før de reiser på ferie.

Målet til utenriksdepertementet har vært at dette skal være en video som er morsom og underholdene og som skal sendes rundt på nett. Selv om den er humoristisk og har en seksuell undertone ligger det et alvorlig tema bak, nettopp å få danskene mer bevisste på å ha reiseforsikring.

- Hvis man skal ha folk til å sende videoen rundt, skal den ikke være alt for kjedelig. Så vi er gått etter å lage noe humoristisk og kanskje litt platt, sier Lars Thuesen om filmklippet "Sikker sex med rejseforsikring".

Klippet viser en blondine i het elskov med en mannlig partner under en palme. Det går såpass vilt for seg at palmen rister og de får begge en kokosnøtt i hodet som resultat av hyrdestunden. Deretter kommer teksten opp i skjermen om at du må huske å ha reiseforsikring.

Her kan du se filmen