Se reiseselskapenes rabatter

Reiseselskapenes rabatter for aleneforeldre
SelskapType rabattBemerkning
Star TourEn voksen kan reise med barn i ordinærseng og betale lavpris for barnet. Dvs 2.995 kroner i lavsesong, og 3.495 kroner i høysesong. Et barn til går for lavpris i ekstraseng.Rabatten er ikke nødvendigvis billigere enn prisen for to voksne i lavprisperiodene.
ApolloEn voksen kan reise med barn i ordinærseng, og betale 50 prosent av voksenpris for barnet. Et barn til får ekstrasengsrabatt. Aldersgrense 2-11 år.Rabatten kan ikke bestilles på nettet.
HellasWingsPå utvalgte hoteller betaler barn bare for flybilletten, uansett om de reiser med en eller to voksne. Aldersgrense 2-17 år.Det er ikke store forskjellen på pris med og uten hotellopphold.
LilleputRabatt på 20 prosent for barn som sover i ordinærseng, rabatt på 30 prosent for barn som sover i ekstraseng. Rabatten gjelder uansett reisemål og tidspunkt. Aldersgrense 2-15 år. 
GozoReiser25-30 prosent på flybilletten, visse hoteller har rabatt, leiligheter ikke. Aldersgrense 2-12 år.Rabatt på flybillett fordi man reiser med rutefly. Hotellrabatten er opp til hotellet.
Tyrkiareiser1.990 kroner for barnet i lavsesong, 2.490 kroner i høysesong. Gjelder utvalgte hotell. Aldersgrense 2-12 år.Du kan finne prisene på nett, men det koster ikke noe ekstra å bestille på telefon.
DeturIngen rabatt, men på enkelte reiser kan en voksen ta med to barn, og betale for to voksne. Ellers barnerabatt for barn nummer to. 
Ving/SagaIngen rabatt. Første barn betaler voksenpris, andre barn får barnerabatt. 
SoliaIngen rabatt. Første barn betaler voksenpris, andre barn får barnerabatt. 
Merk! Vi har tatt med de største charterselskapene, og et tilfeldig utvalg av de mindre reiseoperatørene. Oversikten viser ikke alle reiseselskap i Norge.