Se Kylie gratis i London

Londons heteste utstilling i vår har fokus på Kylie Minogue.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Skal du til London i tiden fremover, er det en utstilling du bør få med deg. Storbyens kulturelle snakkis for tiden, er den nyåpnede utstillingen på velrennomerte Victoria & Albert Museum. Årsaken til oppstyret? Den australske glitterstjernen Kylie Minogue er både tema og objekt for utstillingen, og da spesielt den lille damens historikk hva gjelder sceneantrekk.

Det vekslende imaget til Kylie Minogue, en av nåtidens mest populære stilikoner, er i fokus på den nye utstillingen på V&A, skriver museet i sin pressemelding om utstillingen.

Stjernen selv har besøkt utstillingen i forkant av åpningen, og sa:

- Jeg kan ikke fatte at det er så mange diskokuler og glitter på V&A, men jeg syns det ser fabelaktig ut!, skriver BBC.

Vandrende glam

Utstillingen har tidligere blitt vist i Melbourne, Kylie Minogues hjemby i Australia. Etter visning i London, skal den videre til Manchester og Glasgow.

image: Se Kylie gratis i London


Utstillingen inneholder cirka 200 objekter, av disse er det 45 originalkostymer og 60 fotografier. Kostymene stammer fra 1988 og fremover, fra klær hun brukte i rollen som Charlene i tv-såpen Neighbours (1988), via gullhotpantsene fra videoen Spinning Around (2000) til korsett utført av Galliano for Showgirls-turneen (2004).

>> Se bilder fra Kylie-utstillingen

Stjernens samarbeide med ledende designere som Galliano, Dolce & Gabbana, Julien Macdonald, Helmut Lang og Manolo Blahnik er i fokus for utstillingen.

Rekordpågang

Interessen for Kylie - The Exhibition er enorm, og museet anbefaler at du sikrer deg billetter på forhånd. Disse kan bestilles på nett mot et lite gebyr to døgn før du planlegger å komme. Det er forventet at utstillingen vil sette ny besøksrekord hos V&A, som allerede har booket bort 3.500 billetter før utstillingen startet.

Mer moro

I forbindelse med Kylie - The Exhibition, kan besøkende også prøve seg på flere stjerneglitrende opplevelser i V&A. For eksempel kan du skape deg selv om til popstjerne i bilder. Opplegget er for familier mellom 19. og 25. februar. 24. og 25. februar kan hele familien også synge med Kylie, vel - nesten i alle fall. 10. og 17. mars kan barn mellom 11 og 15 lære mer om hvordan sko blir til.

>> Se bilder fra utstillingen og av noen av antrekkeneLyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!