Se hva som skjer i verden

Med DinSide Reises Eventkalender kan du holde deg oppdatert om hva som skjer hvor i verden. Søk på festivaler, sport, utstillinger, teater, konserter og mye mer – du bestemmer selv hvor og når!

Lei av å alltid finne ut av at de beste konsertene har gått deg hus forbi? Planlegger du en reise til en storby eller et fjernt land kan det være gøy å se om det skjer noe spennende der, akkurat når du er på plass! I Eventkalenderen kan du følge med på hva som skjer på ditt reisemål, ditt favorittsted eller ditt hjemsted – hvor det enn skulle være i verden.

DinSide Reise sin Eventkalender finner du på vår hovedside under dette symbolet! Vis mer

Søk og finn!

Eventkalenderen oppdateres flere ganger daglig, og dekker alt av arrangementer fra de største festivalene til lokale sportsbegivenheter. Du bestemmer selv hva du har lyst se etter, hvor i verden du vil søke, og når. Ønsker du å sjekke om det er noen spennende utstillinger i Trondheim i dag? Eller hvem som spiller konsert i Tokyo i morgen? Det er fullt mulig! Pass på
å sjekk med oss før du skal ut på reise.

Er du kun interessert i å søke på en spesiell type arrangementer kan du for eksempel velge festivaler som type og gjøre et søk. Du får da svar på alt som skjer på festivalfronten i hele verden. Siden databasen er stor får du presentert 20 arrangementer av gangen, du vil bli opplyst om hvor mange treff ditt søk fikk, og få muligheten til å bla deg frem og tilbake i lista.

Start med å velge et kontinent, velg land så sted. Du finner også lenker til ulike typer arrangementer. Vis mer

Mer informasjon!

Du har fått vite hva som skjer, hvor det skjer og når – men du ønsker å vite mer! Faller et arrangement i smak kan du klikke på informasjonssymbolet som står ved siden av arrangementet og få mer utfyllende informasjon. Når det er tilgjengelig kan du lese en beskrivelse av hva som skjer, hvem som er arrangør og hvordan du kommer i kontakt med disse.

Legg inn ditt eget arrangement!

Finner du ikke det du søker? Har du kanskje et eget arrangement på gang og ønsker å meddele verden hva som skjer? Du kan legge inn ditt eget arrangement i Eventkalenderen. En lenke på hovedsiden tar deg til et skjema hvor du kan fylle ut all informasjon og sende det til oss.

Husk også å prøv reiseguiden, vår oversikt over ledige restplasser, valutakalkulatoren, og reisesøkern hvor du kan finne og bestille fly, hotell og leiebil.