Foto: Kent Brewster
Foto: Kent Brewster Vis mer

Se hva han oppdaget på hotellrommet

Fri sikt inn fra korridoren.

Det var helt tilfeldig at Kent Brewster oppdaget at det var fri sikt inn i hotellrommet hans fra korridoren. Han la merke til at det lå en liten hvit gjenstand på gulvet og oppdaget at det var en liten papirbit som hadde vært plassert i hotelldørens kikkehull.

Når papirbiten ikke var der, var det mulig å kikke rett inn i hotellrommet hans fra gangen utenfor. Se video lenger ned i saken.

Les også: Hvor skittent er hotellrommet ditt?

Brewster kontaktet personalet, som ble forferdet, og satte i gang en aksjon for å se om det manglet kikkehullglass i flere av hotellets dører.

Advarer andre hotellgjester

Brewster la ut en film om sin oppdagelse på nettet, og den har fått stor oppmerksomhet. Brewster selv sier han bare vil gjøre folk oppmerksomme på at de bør sjekke hotellrommet når de ankommer. Han har ikke villet navngi hotellet, som ligger et eller annet sted på USAs vestkyst, da intensjonen hans ikke er å henge ut noen, bare advare andre.


Det er vanskelig å si om det åpne kikkehullet faktisk ble brukt til spionering. Det kan jo hende glasset i kikkehullet en eller annen gang falt ut, og det ble midlertidig reparert med en papirlapp. En litt dårlig løsning, egentlig, siden den utvendige delen av kikkhulet nå lett kan pilles ut fra utsiden.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Uansett kan det være greit å følge Brewsters råd og sjekke at kikkehulet faktisk sitter på plass neste gang du bor på hotell.

Se hotellenes lokkebilder