Se flyselskapenes rabatter

Flyselskapenes barnerabatter
SelskapType rabatt
NorwegianNorwegians barneregler sier at barn under to år reiser gratis med en voksen ledsager, men får ikke eget sete, og må sitte på fanget til den voksne. Barn på 2-15 år som reiser med voksen ledsager (over 16 år), betaler 67 prosent av gjeldende voksne tariff. (Gjelder ikke kampanjeprisene.)
SterlingBarn under to år betaler en fast pris på 221 kroner. De må sitte på fanget til den voksne ledsageren. Hvis du skal reise alene med to spedbarn, må det ene spedbarnet bookes som et barn (2-11 år), og når du skal reise, må du medbringe et bilbarnesete som kan være i et flysete. Ingen barnerabatt for dem over to år.
SAS BraathensBarn (2-15 år) betaler 67 prosent av voksenbillett for alle avganger. På flyvninger med SAS Intercontinental betaler barn 75 prosent av voksenbillett. Barn under to år reiser gratis innenlands med ledsager. Barnet får ikke eget sete og må sitte på fanget under avgang og landing. Ønsker man å ha barnet i godkjent bilsete ombord, må man løse barnebillett selv om barnet er under to år. På internasjonale reiser må barn under to år ha egen barnebillett.