Se, de løper på vannet!

Se videoen av gutta som ser ut til å få til det umulige...

Er det virkelig mulig? Det ser slik ut! Foto: Soulbend Productions
Er det virkelig mulig? Det ser slik ut! Foto: Soulbend Productions Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er lenge siden Jesus gikk på vannet, og ingen har vel egentlig fått særlig dreisen på det siden. Ikke før nå, ser det ut til.

En broket forsamling av spenningssøkende sportskarer viser nemlig frem teknikken som gjør at de klarer å løpe på vannet! Trikset hevder de, er å ha på seg vanntette sko, løpe i en svak kurve, og la beina gå så fort som mulig.

- Som på en symaskin

- Når vi tar sats på land, prøver vi å få opp tempoet til det maksimale. Straks føttene treffer vannet, prøver vi å la dem gå så kjapt som mulig, som på en symaskin, forklarer Ulf Gartner, som skal være mannen bak det som kalles "liquid mountaineering".

Men, som en av de andre gutta sier, så krever det mye trening, sterkt fokus og en tro på at du faktisk KAN klare å løpe på vannet.

Se selv i videoen under:


Men hold an litt. Er det virkelig SÅ enkelt å løpe på vannet?

Nei, selvsagt ikke. Denne videoen, som har gått som en farsott på nettet og blitt sett av millioner, er selvsagt bare lureri.

Videoen er ikke en gutta-på-løpetur-reportasje, men en reklamefilm for Hi-Tec sine vanntette sko. Se videoen under og finn ut hvordan de laget videoen:


Spennende opplevelser med vann som du faktisk KAN gjøre, er for eksempel å dykke i den eventyrlige skulpturparken ved Mexicos kyst

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!