Se bildene av de beste strandbarene

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Puro Beach Club, Marbella, Spania

Puro Beach ligger i Marbellas Laguna Village, som er full av små butikker og restauranter. Dj'ene spiller opp på ettermiddagen, og fortsetter utover kvelden og natten. I baren bør du bestille spesialiteten - en tequilamojito.

På nett: Puro Beach Club

image: Se bildene av de beste strandbareneThe Pool Cabana, Four Seasons Nevis, Kitts and Nevis, De vestindiske øyer

På dette barnevennlige luksushotellet kan foreldrene sitte med tærne i sanden og en drink i hånden, mens barna lærer å snorkle med en instruktør ute i vannet. Og drinken? En Nevisian Smile, laget av Baileys, Tiamaria liquor, Malibu og pina colada.

På nett: Four Seasons Nevis

image: Se bildene av de beste strandbareneLe Beauvallon Beach Club Bar, Cote D'Azur, Frankrike

Denne baren, som ligger i hotellet Le Beauvallon, ligger en ti minutters båttur fra St. Tropez. Her kan du spise sjømat-tapas, og drikke drinker, for eksempel en Dublin Peach, som er en blanding av Jameson Irish Whiskey og ferskenpuré. Minuset er at du må bo på hotellet for å få lov å besøke baren.

På nett: Le Beauvallon

image: Se bildene av de beste strandbareneMickey's Bistro & Bar, Elbow Beach Hotel, Bermuda

Her skal den karibiske drikken Bermuda Rose eller Gombey Smash konsumeres. Den første er en drink av vodka, aprikosbrandy og grenadine. Sistnevnte består av Bacardi Gold, Malibu, Crème de Banane og ananasjuice. Baren ligger helt i strandkanten, perfekt for en liten spasertur i sanden mellom drinkene.

På nett: Elbow Beach Hotel

image: Se bildene av de beste strandbareneNikki Beach Bar, Miami

Nikki Beach Bar ligger flere steder enn i Miami, for eksempel i Marbella og på Sardinia. Men Forbes nevner altså miamibaren. Her understrekes det at dørvaktene er strenge, og at bare de hippeste slipper inn. Kommer du inn, kan du slange deg på Nikki Beach Bars egen strand. Når kvelden kommer, blir det full fest hos Nikki.

På nett: Nikki Beach Bar

image: Se bildene av de beste strandbareneIceberg's Bar, Sydney, Australia

Denne baren ligger like i vannkanten på South Bondi Beach, og går over tre etasjer. Egentlig var bygningen en svømmeklubb, men nå huser den altså en restaurant og bar. Flott utsikt over stranden!

På nett: Iceberg's Bar

image: Se bildene av de beste strandbareneCain, Cove Atlantis Hotel, Bahamas

Baren ligger i Bahamas, men konseptet er sør-afrikansk. Her kan du bruke pengene på drinker, eller spille dem bort på blackjack - alt under den åpne stjernehimmelen ved sjøen. Dj'en spiller hele dagen, og baren har også et svømmebasseng.

På nett: Cove Atlantis HotelJockey Club, Ibiza, Spania

Dette er den mest uformelle baren på listen. Her kan du sitte i de gamle badeshortsene dine, uten at noen hever øyenbrynene. Her kommer all slags folk for å drikke Salinas, en miks av gin, white creme de cacao, sitronjuice og bitter.

På nett: Jockey ClubEncanto på El San Juan Hotel, San Juan, Puerto Rico

Denne strandklubben er ganske nyåpnet, og designet av Stephane Dupoux, som også står bak Buddha Bar i London. Her kan du kule den helt ned på en av de 24 loungesengene, leie en av de tre strandhyttene for privat fest, eller ta deg en svømmetur bort til baren som ligger i bassenget. Det høres også avansert ut med drinker fulle av isbiter med mojitosmak.

På nett: El San Juan Hotel