<b>NYE SETER:</b> Fra høsten av blir det grå flyseter og elementer av en annen type blåfarge enn det de flypassasjerene er kjent med. Dette er et designforslag, så det blir trolig ikke helt likt.  Foto: SAS
NYE SETER: Fra høsten av blir det grå flyseter og elementer av en annen type blåfarge enn det de flypassasjerene er kjent med. Dette er et designforslag, så det blir trolig ikke helt likt. Foto: SASVis mer

SAS skifter stil

Fra høsten av er de mørkeblå flysetene erstattet med grå.

Snart er de mørkeblå flysetene til SAS historie. Fra høsten av skal nemlig flyselskapet skifte stil.

– Dette er et designforslag som vi i grove trekk har sluttet oss til. Det er skandinavisk eleganse og veldig stilig, opplyser Knut Morten Johansen, informasjonssjef i SAS, til DinSide.

Årsaken til at SAS endrer stil er et ønske om en fornyelse i selskapet.

– Det er en friskere farge, stilen er mer oppdatert og moderne, og står i tråd med produktene vi understøtter. Det er et positivt design, forteller Johansen.

SAS har valgt å endre interiøret på flyene de skal beholde i noen år fremover. Disse flyene skal også ha WiFi.

Les også: Disse flyselskapene får nye flyseter i sommer

«Premiere» på designet i Sverige

I forbindelse med det nye uttrykket, åpnet SAS et nytt innenlandskonsept i Malmö fredag 4. mai.

Service Point har det nye, sterke og visuelle uttrykket som man vil kjenne SAS på fremover. For å gjøre SAS mer synlig på flyplasser, har vi fått et nytt design på merkevaren, som også underbygger de ulike produktene, sier Johansen i SAS.

INNSJEKKING I MALMÖ: Slik ser det nye innsjekkingsområdet til SAS ut på flyplassen. Blåfargen dominerer. Foto: SAS
INNSJEKKING I MALMÖ: Slik ser det nye innsjekkingsområdet til SAS ut på flyplassen. Blåfargen dominerer. Foto: SAS Vis mer

Slik vil den se ut: (NB! Artikkelen fortsetter under bildet)

SAS Service Point vil tilby personlig service og innsjekkingsautomater, og skal ha åpne areal i avgangshallen. Målen med den nye stilen er å være veldig synlig for kundene.

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Det er et friskt design. Den nye blåfargen står seg veldig godt til den tradisjonelle SAS blåfargen og firkanten, forklarer informasjonssjefen.

SAS vil om tiden også få lignende Service Point på Arlanda, Kastrup og Oslo Lufthavn.