SAS vant for femte gang prisen for det beste bonusprogrammet.
SAS vant for femte gang prisen for det beste bonusprogrammet.Vis mer

SAS på topp

SAS EuroBonus vant den gjeveste prisen da årets beste bonusprogrammer ble kåret.

Hele 164.891 bonusprogramkunder fra hele verden stemte i den trettende Annual Freddie Awards for amerikanske og internasjonale bonusprogrammer. SAS EuroBonus vant prisen innen kategorien Årets program.

- Vi klarte det igjen. Vi har erfart at du forventer kvalitet og valgmuligheter, og vi gjør alt vi kan for å imøtekomme disse preferansene, står det å lese på SAS`nettsted dagen etter prisutdelingen.

SAS vant også priser innen kategoriene beste nyhetsbrev, beste nettsted, beste bonusmarkedsføring og en spesiell pris for elitenivå-programmer.

Forbrukerne svarer

Siden 1988 har Freddie Awards i regi av magasinet InsideFlyer, latt forbrukerne vurdere flyselskapenes og hotellkjedenes bonusprogrammer. I kåringen legges det vekt på at forbrukerne skal rangere bonusprogrammene etter karakterskalaer. Vinner av årets beste internasjonale hotellkundeprogram ble Starwood Preferred Guest.

Hensikten med bonusprogrammer er å knytte lojalitetsbånd med kundene. Kunden får poeng etter et bestemt antall reiser, som gir rett til rabatter eller gratis billetter. Slike programmer er svært omdiskutert fordi de virker konkurransevridende: Kundene ikke lenger vil velge ut fra pris, men ut fra hvor de har bonuskort. Vi anbefaler at du ikke lar dine reisevalg avgjøres av hvilke bonuskort du har, men råder deg selvsagt til å benytte deg av disse ordningene når det er aktuelt.

DinSide Reise har tidligere testet Braathens, Lufthansas, British Airways og KLMs og SAS` bonusprogrammer – se resultatet her.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ut på tur?

Frister et aldri så lite avbrekk i hverdagen? I restplassoversikten finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Vil du bestille charterreiser, får du oversikten her.

Lurer du på om flyet er i rute? Det kan du finne det ut på vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.