Foto: Colourbox
Foto: ColourboxVis mer

SAS med direkterute til New York

Ruten åpner til våren.

Dette er en gladnyhet for alle som elsker New York - SAS skal åpne en direkterute mellom Oslo og The Big Apple fra mars neste år.

Dermed får Continental Airlines konkurranse om passasjerene som aller helst vil fly direkte til storbyen over dammen (Continentals flyvninger bruker litt under ni timer). Og dette er også et aldri så lite ædda bædda til Norwegian, som har snakket om å starte rute til New York, men som ikke har kommet med noen konkrete datoer ennå.

SAS hadde en direkterute til New York fra Oslo frem til mars 2004.

4.500 kr tur/retur

Oslo-New York vil åpne 27. mars, og vil trafikkeres med et Airbus A330-300-fly. Dette flyet har både businessklasse, economy extra og vanlig økonomiklasse. Du må regne med å betale rundt 4.500 kroner for en tur/retur billett på økonomiklasse, sier SAS' kommersielle direktør Robin Kamark til VG Nett.

DinSide har prøvd å sjekke hva prisen vil komme på, men når vi søker på reise til New York i april, fikk vi bare opp flyvninger med mellomlanding på Kastrup.

Flere europeiske ruter

Samtidig som SAS annonserer den nye direkteruten til New York, annonserer de at de vil gjenåpne en rekke direkteruter fra Oslo til europeiske destinasjoner: München, Palma de Mallorca og Split.

Artikkelen fortsetter under annonsen