SAS kåret til 8. beste flyselskap

Endelig noe positivt for SAS!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er det britiske reisemagasinet Conde Nast Traveller som har bedt sine lesere stemme over de beste flyselskapene. Og jammen klarer SAS å havne på en 8. plass.

SAS kommer altså blant de ti beste flyselskapene for kortere flyturer. I avstemmingen er leserne bedt om å vurdere både rutenett, hvor praktisk avgangstidspunktene er, barnevennligheten, servicen og punktligheten.

Ikke overraskende er det flere britiske flyselskaper på listen. Slik blir resultatet, siden det er britene som blir spurt.

Hyggelig listekåring for SAS.
Hyggelig listekåring for SAS. Vis mer


British Airways troner på toppen av listen, etterfulgt av BMI (British Midland), KLM og Lufthansa.

Best for lengre flyturer

Når det gjelder lengre flyturer, er det Richard Bransons Virgin Atlantic som stikker av med seieren. Deretter kommer Air New Zealand og Emirates. SAS klarer ikke hevde seg på denne listen. Det har nok noe med at svært få briter har fløyet SAS langdistanse, siden ingen av disse har utreise fra britiske flyplasser.

Da langdistanseflyvningene ble vurdert, telte selvsagt underholdningstilbudet ombord på flyet ganske mye. I tillegg vurderes om selskapene gir valuta for pengene, og selvsagt om servicen om bord er bra.Best for business

Når det gjelder businessturer, foretrekkes Singapore Airlines. Deretter kommer Emirates og Virgin Atlantic. Her er matserveringen viktig, i tillegg til service og punktlighet. Hva slags bonusordning flyselskapene har teller også for forretningsreisende.