SAS introduserer kredittkort

I vår lanserer SAS kortet som kan brukes både som elektronisk billett og betalingsmiddel.

SAS ønsker at kunden skal bruke det nye multifunksjonskortet til det meste under en reise. Alle utgifter legges på en felles reiseregning. Flyreisen, uansett reiseselskap og innkjøpssted, belastes en reisekonto og alle kostnader som den reisende har, betales med kortet. Kortet er knyttet opp mot MasterCard – hvilket gjør det mulig å bruke på mer enn 19 millioner innkjøpssteder verden over, opplyser salg- og markedsdirektør Erik Strand, i SAS Gruppen.

Integrerer elektroniske billettprodukter

Strand forteller videre at SAS foruten betalingsfunksjonene vil integrere sine elektroniske billettprodukter E-ticket, Travel Pass og Travel Pass Corporate i det nye kortet.

- Jo flere elektroniske selvbestillingsprodukter vi tilbyr våre kunder, desto større blir behovet for direkte betalingsformer. Vi retter oss i første omgang mot mindre og middels store bedrifter i Skandinavia og Finland. Målet er å nå en markedsdel på 20-30 prosent av markedet for bedrifeter i Norden, avslutter Strand.

Ikke i Norge før til sommeren

Kortet vil bli lansert i Finland og Sverige og Finland før sommeren 2001, deretter i Norge og Danmark. Eurobonus vil ikke inngå i det nye kortet da det er et individuelt medlemskap.

Billig reise?

Ferie til overs? I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Ta en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev! Her kan du sjekke om flyet ditt er i rute!

Artikkelen fortsetter under annonsen