<b>INTERNETT, MAT OG DRIKKE:</b> For 219 kroner kan du benytte deg av SAS loungens fasiliteter på Oslo Lufthavn, Kastrup og i Arlanda. Foto: Silje Ulveseth
INTERNETT, MAT OG DRIKKE: For 219 kroner kan du benytte deg av SAS loungens fasiliteter på Oslo Lufthavn, Kastrup og i Arlanda. Foto: Silje UlvesethVis mer

SAS åpner VIP-loungene i påsken

Både Economy og Economy Extra kan få tilgang.

VIP-loungen på OSL, Arlanda og Kastrup pleier vanligvis å være forbeholdt businessclass eller SAS EuroBonus gullkort-passasjerer.

Men nå inngår SAS en prøveordning for reisende på Economy og Economy Extra, ifølge Check-in.dk

Prøveordningen gjelder i perioden 31. mars til 8. april, og blir tilbudt passasjerer som reiser med SAS, Blue 1 eller Widerøe på samme dag.

Les også: Dette får du i VIP-loungene

Ikke gratis


Det koster 219 norske kroner, 219 danske kroner, 249 svenske kroner eller 27 euro å besøke SAS Businesslounge i denne perioden.

– Vi ønsker å åpne opp for reisende som normalt ikke har mulighet til å besøke loungen, så lenge det skjer i en begrenset periode hvor det ikke er for stor pågang, sier Peter Møller Jensen, visepresident for SAS' salgs- og markedsavdeling i Danmark, til Check-in.

Businessloungene tilbyr gratis WiFi, telefon, telefax, printere og kopimaskiner. Her er det også buffet, som består av brød, frukt, kaker og kjeks. Av drikkevarer tilbys det kalde drikker, te, kaffe, espresso vin og øl.

Scandinavian Lounges, som også finnes i København, Stockholm og Oslo, er ikke en del av påsketilbudet. Adgangen her er litt mer eksklusiv.

VIP-kundene får smart-pass