Leskende for hete partymennesker...
Leskende for hete partymennesker...Vis mer

Sand, trommer og snø

Klar for en heidundrunde ferie?

 • Bangkok, Thailand
  Hit drar partysugne japanere for billig moro på et uttall nattklubber, diskoteker, barer, konsertklubber - og selvfølgelig hang-outs for dem som jakter etter sex & synd. Les mer om den hektiske storbyen her.

 • Ibiza, Spania
  Etter store skandaleoppslag i mediene om den løsslupne festingen på Ibiza, la flere operatører ned øya som destinasjon. Samtidig fikk øya ry som et utdatert og usofistikert, og lenge lå partyøya utenfor Spania øde.

  Utover nittitallet har partyfolket igjen funnet frem til øya, godt hjulpet av celebriteter som Jade Jagger, som har slått seg ned på øya, og en rekke andre designere. En god brorpart av Storbritannias mest kjente DJs har også investert i sommerhus her, og spiller jevnlig på de uttallige klubbene. Glem ikke at de som ennå definerer party som fri utfoldelse med bøtte og spade, også har stor glede av de flotte strendene på øya.

  Se forøvrig hva DinSides lesere synes om Ibiza reiseguiden.

 • Goa, India
  På vestkysten av India finner du det evige beachparty-paradiset for dreadlock-entusiaster med batikk-kjortler. På sekstitallet invaderte hippiene vestkysten av India på leten etter lett-tilgjengelig dop, fred og fri kjærlighet. Nå har ravefolket og backpackerne tatt over styringen og ravepartyene finnes en masse: Månedlige full-moon-parties og haugevis av festivaler gjør Goa til frikernes mekka.
 • Artikkelen fortsetter under annonsen

 • Cape Town, Sør-Afrika
  Den afrikanske storbyen byr like så mye på fantastiske natur, som på et heftig natteliv. På de såkalte trommeklubbene i byen, går det livlig for seg til lang ut på morgenen; Her blir du invitert til å delta i et øredøvende kalas. Prøv Drum Cafe og Club Orange.
 • [Ugjyldig objekt (NAV)]

 • Hemsedal, Norge
  Vi tar også med en norsk utfordrer for deg som ikke kan reise så langt avgårde. I disse snørike tider er det naturlig å velge et skisted. Hemsedals utbud av bakker trekker den yngre skibomsen. Miljøet er trendy og det er trangt på afterski-stedene; Det formelig koker på alle de etablissementer hvor det er mulig å vise frem flashy klær og kredittkort.

  Vil du vite mer om de norske skistedene - hvor er det høyest, villest og størst? Se vår guide til Alpin-Norge.


 • Se også de andre partystedene vi har plukket ut her.

  Ut på tur?

  Klar for en forandring? I restplassoversikten finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Lurer du på om flyet er i rute? Det kan du finne det ut på vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.