10. januar var ikke siste frist likevel? Foto: montasje/SAS-reklame
10. januar var ikke siste frist likevel? Foto: montasje/SAS-reklameVis mer

Salget var ikke over likevel?

Både SAS og Norwegian selger fortsatt billige billetter etter kampanjen.

For kort tid siden skrev DinSide om SAS' tilbud på flybilletter. Da lød beskjeden som følger;

"Akkurat nå! En million billige reiser! Bestill senest 10. januar"

Men dersom du har sett på nettsiden i ettertid har du kanskje oppdaget at det fortsatt er tilbud:

"Enda flere billige reiser. Bestill senest 17. januar"

Her er vintersolen billigst

Fornøyd med resultatet

Hvorfor er det fortsatt tilbud?

– Salget har gått over all forventing. Vi la ut en million billetter, og har solgt jevnt og trutt. Det er fortsatt en del billige billetter igjen, derfor har vi valgt å forlenge kampanjen til den 17. januar, sier Knut Morten Johansen, informasjonssjef i SAS, til DinSide.

Nøyaktig hvor mange billetter som har blitt solgt før denne kampanjen er foreløpig uvisst, men i begynnelsen av januar kunne Johansen fortelle at SAS hadde solgt rekordmange billetter på kort tid:

– Bare de fem første dagene ble det solgt over 200.000 billetter, og over halvparten av disse billettene er reiser til Europa. Det har gått over all forventning, uttalte Johansen til DinSide den gang.

Få billetter til under 400

En rask kikk på tilbudene viser at de billigste billettene ligger på 354 kroner og 359 kroner fra Oslo til Stockholm og København, mens ellers ligger de fleste billettene fra 400 til 1.000-lappen.

Hva definerer SAS som en billig billett?

– Vi har faste lave priser innenlands og utenlands, men med kampanjen er det en ytterligere rabatt som kommer i tillegg. Salget gjelder for en lang reiseperiode og det er veldig konkurransedyktige priser, påpeker informasjonssjefen.

Denne flyplassen får egen golfbane

Har fortsatt 199-kroners billetter

I nyttårskampanjen til Norwegian, som var fra 27. desember til 10. januar, la flyselskapet ut 200.000 billetter til 199 kroner for én vei.

Men selv om kampanjen er over, er det fortsatt mulig å kjøpe seg en billett til 199 kroner. Hvorfor er det sånn?

– Vi har egentlig billige billetter hele året, vi. Salget har gått veldig bra. Jeg har ikke tall, men inntrykket er at det har gått veldig bra, forklarer Anne-Sissel Skånvik, kommunikasjonsdirektør i Norwegian, til DinSide.

Nå tilbyr Norwegian "storbyferie til knallpris", hvor du kan finne billetter til 249 kroner per vei. Dette tilbudet avsluttes også mandag 17. januar.