Saga til sist

Saga Solreisers fargerike katalog kom hårfint sist i denne testen.

Fargerik men en smule kaotisk. Sagas katalog kommer hårfint sist i vår test.
Fargerik men en smule kaotisk. Sagas katalog kommer hårfint sist i vår test. Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Vi har sett på katalogen for sommeren 2001. Saga Solreisers har et bredt sortiment av såkalte syden-destinasjoner; Solkysten av Spania, Kypros, Bulgaria, Tyrkia og Portugal. På dette programmet finner vi også Mexico og Thailand.

Hver destinasjon er presentert med fristende teasere og innbydende bilder. Charterflosklene står i stim, og med unntak av nøkterne og grundige faktabokser med praktisk info, er katalogen totalt blottet for utdypende bakgrunnsinfo om Saga Solreisers destinasjoner.

Oversikt: Lett å finne frem i og ørlite grann mer trendy enn konkurrentene.
Informasjonsverdi: Faktaboksene er grundige og tar for seg alt fra klima og aktiviteter til ulemper ved destinasjonene.
Kart: Kjedelige kart, men målestokk gjør det lett å fatte avstander og størrelse.
Bildene: Gode bilder både fra hoteller og enkelte hotellrom. Relativt få bilder fra reisemålene, men tilstrekkelig til at du får et visst inntrykk.
Prislisten: Fargerike sider fulle av informasjon om rabatter, fly og spesialtilbud. På grensen til å virke rotete. Ingen innholdsoversikt, så her må du lete selv. Fargekodene i prislistene er tydelige, og forklares underveis slik at du ikke er i tvil om hva de gjelder. Referanser til sidene i katalogen som gir informasjon om reisemål og hoteller. Nummeret til bestillingstelefonen finner vi kun godt gjemt bak i viktig-å- vite-sidene.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Totalkarakter: 3,8 av 6
Alle karakterne finner du her.

Tilbake til testen.