Safariferie - på den engelske landsbygda

Du trenger ikke dra til Afrika for å oppleve kontinentets dyreliv.

Savannens ville dyr, midt i tjukkeste ... England??? Foto: totallywild.net
Savannens ville dyr, midt i tjukkeste ... England??? Foto: totallywild.net Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ja, du leste riktig - safari i England, nærmere bestemt i landlige Kent.

Det høres unektelig rart ut, men i disse tider, da feriebudsjettet er blitt mindre for mange av oss, er det kanskje ikke så fjernt å droppe safariferien i Afrika til fordel for en safaritur i England? Stedet du kan dra da heter Livingstone Safari Lodge.

Dette kan høres noe overdådig ut, men totallywild.net beskriver oppholdet ditt slik:

"Gjestene vil bli møtt med gode velkomstdrinker før de blir transportert videre med kjøretøy som er tilrettelagt for safariutflukten."

Du sover i luksuriøse telt, og har utsikt over et stort område hvor det finnes et vannhull der dyrene går fritt rundt - du sover faktisk med dyrene.

Deretter vil du bli servert en ekte afrikansk middag samtidig som guiden din forteller om erfaringen de har fra Afrikas dyreliv.

 Foto: totallywild.net
Foto: totallywild.net Vis mer


Du vil første natten sove under stjernehimmelen, hvor du om morgenen blir vekket av guiden du skal ha for dagen. Guiden kommer med en kopp kaffe. Så begynner safarien, i soloppgangen, akkurat når dyrene begynner å våkne til liv etter en lang natt.

Etter en kort tur vil du få en større frokost før du returnerer på safarijakt. På safarien vil du kunne se aper, svarte neshorn, elefanter,sebraer, bøfler og gorillaer. I tillegg får du se andre eksotiske skapninger fra andre verdensdeler: tigre, snøleoparder og rød panda. Alle dyrene går fritt rundt på et stort område.

På nett: Port Lympne's Overnight Safari

 Foto: totallywild.net
Foto: totallywild.net Vis mer


Det hele starten med parken Port Lympnes som ble satt opp for å beskytte verdens mest livstruende arter. Parken har den største flokken med svarte neshorn utenfor Afrikas grenser.

Priser for herligheten
Voksen: Ca. 1700 kroner
Barn: Ca. 900 kroner
Bo alene i teltet: Ca. 2.400 kroner

I tillegg kommer selvsagt flybilletter og transport ut til lodgen. Du kan ogsåm du vil booke safarilokalene til bryllup, fester og konferanser.