Særegent i Storbritannia

Her er fem spesielle hoteller på De britiske øyene:

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Sanderson

Sanderson er et av hotellmogul Ian Schraders hoteller. Schrager har en mengde hoteller rundt i verden; New York, Miami, Los Angeles, San Fransisco – og London. Sanderson huser 150 rom beliggende i utkanten av Soho. Rommene er designet av Philipe Starck, og utstråler sensualitet og surrealisme.

Adresse: 50 Berners Street, London, England

The Westbourne

“Zoo Hotels – urban inns for the urban jungle” er slagordet til hotellkjeden Zoo Hotels, som foruten The Westbourne har et hotell i Sydney. Rene linjer og enkelhet skal tilby et hvilested i den hektiske hovedstaden. De enkelte rommene viser verkene til forskjellige kunstnere.

165 Westbourne Grove, Notting Hill, London, England

Charlotte Street Hotel, London.
Charlotte Street Hotel, London. Vis mer
The Big Sleep Hotel, Cardiff.
The Big Sleep Hotel, Cardiff. Vis mer

Charlotte Street Hotel

Nok et London-hotell. Hvert rom er unikt innredet med håndplukkede stoffer, materialer og farger – og ingen er like. Det gamle varehuset har 52 rom og suiter.

Adresse: 15-17 Charlotte Street, London, England

Rick’s restaurant*bar*rooms

Beliggende midt I Edinburgh har Ricks både restaurant og bar – i tillegg til hotellet. Det er kun 10 rom i det gamle georgianske varehuset, som åpnet hotelldørene i august i fjor.

Adresse: 55a Frederick street, Edinburgh, Skottland

The Big Sleep Hotel

“Et designhotell med overkommelige priser” reklamerer hotellet for – og £45 for et dobbeltrom er i sannhetens navn ingen ublu pris. Hotellet har 81 rom å tilby i hjertet av Cardiff, innredet minimalistisk kitsch.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Adresse: Bute Terrace, Cardiff, Wales