Sære saker til turen

Du vil ikke tro hva du egentlig ikke kan greie deg uten på reise. Her er merkelige, snåle, unødvendige og utrolige duppeditter, spesielt for damer på tur.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
Anatomisk korrekt reisedings for damer ...
Anatomisk korrekt reisedings for damer ... Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Sitter frykten for fremmede lands skrekkelige bakterier og virus i ryggmargen? Tar du rett som det er feil av ditt og andres vinglass i coctailselskaper? Har du ynket deg i misunnelse over guttas praktiske utstyr der du er tvunget til å krøke deg med nesa alt for nært det stinkende toaletthullet i bakken? Du visste det neppe, men slike problemer har selvsagt sine praktiske løsninger. Her er et utvalg produkter for turister generelt og damer spesielt. Og vi advarer: Du tror det nesten ikke, selv når du ser det.

 • Se produktene her
 • Mest fra USA

  Utvalget av litt bisarre produkter er ekstra røslig i USA, paranoiaen og reiseangstens hjemland. Det virker som få andre er i stand til å opparbeide samme grad av skepsis som amerikanere, når det gjelder reiser utenfor landets grenser. Ergo byr det overhode ikke på problemer å finne reiseprodukter fra USA, som vi litt mindre engstelige gjerne plasserer i kategoriene for snodigheter, fjolleri og direkte latterligheter.

  Badeball? Svømmeringer? Livbelte? Se bildene, og få det utrolige svaret.
  Badeball? Svømmeringer? Livbelte? Se bildene, og få det utrolige svaret. Vis mer

  Fra toaletthjelpemidler til tyverisikring

  Men for all del: Vi ser ikke bort fra at mange faktisk kan ha nytte av enkelte av disse sakene, selv om bruksverdien må sies å være variabel. For eksempel tror vi at den gummibaserte menstruasjonsoppsamleren neppe vil nå samme popularitet som veske-vokteren som alarmerer deg om noen napper vesker og poser ved restaurantbordet. Og om vi tviler på at den bærbare toalettposen blir en stor slager, så praktisk den enn er, selv om vi tror det er mulig å få avsetning på den oppladbare porerenseren. Forfengeligheten lenge leve!

 • Fra oppblåsbare potter til elektriske negletørkere - her er et utvalg reiseprodukter for deg som ikke har nok å drasse på fra før.
 • Her er nettadresser til stedene vi har funnet produktene som er omtalt i denne artikkelen.
 • Flere saker til turen finner du her:
  Reiseprodukter fra DinSide Reises arkiv

  Ut på tur?

  Vi har mange nyttige verktøy for deg som skal ut på reise:

 • Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted.
 • Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv.
 • Fergeguiden er for deg som skal vannveien til Danmark, Tyskland eller Storbritannia. Her kan du finne ut hvem som seiler hvor, og til hvilken pris.
 • Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.
 • Lyst til å diskutere?

  Besøk vårt debattforum!