<b>STENGT I 24 TIMER:</b> 18. til 19. mai stenges Ryanair.com for vedlikehold. I denne perioden er det umulig å bestille flybilletter, printe ut boardingkort eller sjekke inn på nettet. Foto: Silje Ulveseth
STENGT I 24 TIMER: 18. til 19. mai stenges Ryanair.com for vedlikehold. I denne perioden er det umulig å bestille flybilletter, printe ut boardingkort eller sjekke inn på nettet. Foto: Silje UlvesethVis mer

Ryanair.com stenges i helgen

18. til 19. mai stenges flyselskapets nettside for 24 timer.

I helgen stenges Ryanair.com på grunn av oppgradering og vedlikehold. Dette kan by på problemer for Ryanairs passasjerer.

    «Passasjerer må sikre at de har bestilt billetter, sjekket inn online og skrevet ut deres ombordstigningskort og så videre før tidspunktene nedenfor:

    1. Online check-in: Ikke tilgjengelig fra klokken 16:00 på fr 18. mai til 12:00 (GMT) søn. 20 mai 2012.

    2. Bestillinger kan ikke gjøres på Ryanair.com fra klokken 22:00 på fr 18. mai til 22:00 (GMT) lør. 19. mai.

    3. Endring av flyreise kan ikke gjøres fra klokken 22:00 på fr 18. mai til 22:00 (GMT) lør. 19 mai 2012.»

Slik varsler Ryanair passasjerene sine. Flyselskapet beklager også til alle passasjerer som kan bli berørt av at nettstedet stenges, og påpeker at situasjonen er uunngåelig.

Les også: Hvordan unngå Ryanairs avgifter? Sjekk her!

Sjekk inn tidligere

Dersom du skal fly med Ryanair på lørdag eller søndag, råder flyselskapet at du sjekker inn før klokken 16:00 på fredag.

Ryanair krever 60 euro, altså 455 norske kroner, i gebyr av reisende som mangler boardingpapirer. Dersom passasjerene møter opp på flyplassen uten boardingkort, får vedkommende verken komme forbi sikkerhetskontrollen, gaten eller gå om bord i flyet.

Flyselskapet oppfordrer nå de reisende til å printe ut billettene før nettsiden stenges for å unngå dette gebyret.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Se en oversikt over alle Ryanairs avgifter her