Foto: Per Ervland
Foto: Per ErvlandVis mer

Ryanair med rute til London Gatwick

Fra i høst flyr Ryanair deg enda nærmere selve byen.

Alle som har reist til London Stansted har skjønt at dette ikke er den gunstigste flyplassen å lande på. Det er rett og slett fordi flyplassen ligger et godt stykke utenfor sentrum, og fordi det tar lang tid å komme seg inn til byen.

Dermed er det en god nyhet for alle londonelskere at Ryanair fra 1. november vil fly fra Rygge til Gatwick. Ruten vil ha avganger hver dag.

Ryanair har også begynt å fly til selve Barcelona

Pass på hvor du reiser fra

Norwegian byttet sin Stansted-rute til en Gatwick-rute for noen år siden, og nå følger Ryanair etter. Men selv om den nye ruten går til Gatwick, vil det fortsatt være ruter fra Rygge til Stansted. Rutene fra Torp og Haugesund vil fortsatt gå til Stansted.

Også til Liverpool og Roma

Samtidig som Ryanair åpner Gatwick-ruten fra Rygge, åpner de ruter til Liverpool og Roma (Ciampino) også. Begge disse rutene vil ha avganger to ganger i uken.

Billettene til de tre nye destinasjonene legges ut for salg torsdag 8. juli, og koster fra 199 kroner hver vei (ikke inkludert bagasjeavgift, bookingavgift osv.)

Les også: Nå hevder de at de vil ha ståplasser på flyene

21 vinterdestinasjoner

Ryanair vil ha 21 destinasjoner fra Rygge i vinter. De andre 18 er Alicante, London Stansted, Barcelona, Madrid, Berlin, Malaga, Brüssel, München vest, Dublin, Newcastle, Düsseldorf, Paris, Gdansk, Riga, Kaunas, Krakow, Venezia, og Wroclaw.