...billigere til London.
...billigere til London.Vis mer

Ryanair fra Gøteborg

Fra første juni flyr det britiske lavprisselskapet Ryanair til London fra Säve flyplass utenfor Göteborg.

- Ryanair regner med å ha anslagsvis syttifem prosents belegg på de to daglige flyavgangene med Boeing 737-200 fra Gøteborg, sier Mikael Moore, flyselskapets pressekontakt, til DinSide.

Nordmenn til London fra Gøteborg?

Ryanair har operert med lave priser på de eksisterende flyavgangene fra Stockholm til London.

- Vil nordmenn nå reise til Göteborg i stedet for til Sandefjord Torp Lufthavn for å kjøpe London-billetten?

- Ryanair har foreløpig ingen estimater på om nordmenn vil dra til Göteborg for å kjøpe billettene der, sier Moore.

Moore sier videre at Ryanair har sett at nordmenn kjøper flybilletter i København, og sier at det er logisk at nordmenn vil dra til Gøteborg dersom flyprisene er bedre der.

For øyeblikket reklamerer Ryanair med tur-retur billetter til London fra Sverige for SEK 90. Inklusiv flyskatter vil totalprisen ende på rundt 700 svenske kroner. Følger selskapet opp tilbudet fra Gøteborg, kan konkurransen bli merkbar i østlandsområdet.

Ut på tur?

Frister et aldri så lite avbrekk i hverdagen? I restplassoversikten finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Vil du bestille charterreiser, får du oversikten her.

Lurer du på om flyet er i rute? Det kan du finne det ut på vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.

Artikkelen fortsetter under annonsen