Rutefly og storbyferie

Et godt tips: Gjør noe de andre ikke gjør. Reis med rutefly, og ta vinterferien i storbyen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Det er lett å glemme storbyene når vinterferien skal planlegges. Det er dumt. Vi finner mange reiser til gode priser. Selv barn er ingen hindring, det er mer enn nok å gjøre med små i de fleste storbyer som er aktuelle.

Storbykupp med rutefly

Londons fremste turistattraksjon, ikke noe problem å sjekke ut den i vinterferien.
Londons fremste turistattraksjon, ikke noe problem å sjekke ut den i vinterferien. Vis mer


Vi har funnet et skikkelig storbykupp i uke åtte og ti: 911 kroner for voksen tur/retur Oslo - London med SAS. Uken etter må du ut med 2.269 kroner med samme selskap. Ved bestilling gjennom for eksempel Widerøes nettjeneste, må du i tillegg betale 100 kroner per elektroniske billett, eller 150 per papirbillett.

For eksempel kommer vi oss til Barcelona for 3.340 per person, tur - retur uke åtte. Da reiser vi med Braathens. Legg på ni kroner, og du får en tur til Nice samme uken. Også i uke ni finner vi tilsvarende billetter ledig hos Braathens. Noen kroner mer når vi inkluderer bestillingsavgift (se ovenfor), fra 3.422, og vi kommer oss til Paris med SAS i uke ni, med British Airways via London i uke åtte (fra 3.230 koner).

Alle storbyturene har vi sjekket med utreise og hjemreise lørdag.

Pakketilbud

Prisma opererer med gode storbyweekend tilbud, som kan kjøpes frem til 20. januar. De er aktuelle for deg som kan reise hjem senest 28. februar. Priseksempler med fly og to netter på hotell er London for 1.820, Helsinki for 2.315 og Praha for 2.825. Eller hvorfor ikke ta en skikkelig het bytur - Reisefeber tilbyr Dubai for 8.127 kroner per person i dobbeltrom, inkludert både fly og syv netter på hotell. Vi fant denne reisen for uke åtte. Hos Zolong finner vi eksempelvis fly og hotell i fire netter for 6.060 kroner til Praha.

Eksterne lenker
Widerøes nettbestilling
Prisma
Zolong

Tilbake til innledningen

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!