Rubel eller Baht?

Vi har funnet det ultimale nettstedet for deg som reiser mellom mange land, og samtidig ønsker å holde deg oppdatert på valutakursene.

Vi har laget en utmerket valutakalkulator på DinSide. Bruk denne dersom du ønsker å regne om utenlandsk valuta til norske kroner. Skulle du derimot være på reise og ha bruk for å regne mellom forskjellige utenlandske valutaer, skal du ta en tur innom XE.xom

Reiser du mellom mange land på reisen? Kanskje ønsker du å vite hvor mange thailandske Baht du får for en million tyrkiske lire. Ikke noe problem på ukens nettsted!

Bakgrunn

Skriv inn hvilken som helst valuta du vil konvertere fra... Vis mer

XE.com ble lansert allerede i 1995 og var et av de aller første dynamiske nettstedene på Internett. Flaggskipet til nettstedet er Universal Curency Converter, hvor du kan finne differansen mellom alle verdens valutaer. I dag er nettsiden, i følge seg selv, blitt verdens største samlested for bruk av valutakalkulatorer. XE henviser til flere uavhengige undersøkelser som viser at de pr. dags dato er de aller største på dette feltet.

Universal Currency Converter

.... og i løpet av et par sekunder vet du eksakt hva du får i den ønskede valutaen. Vis mer

Siden er delt opp i to hoveddeler – Universal Currency Converter (UCC) og The full Universal Currency Converter (FUCC). På UCC kan du regne mellom de aller vanligste valutaene. Ønsker du å finne kursene på mer ukjente valutaer bruker du FUCC. På denne versjonen kan du finne valutakursene på totalt 180 valutaer som er spredt på hele 250 forskjellige geografiske områder i hele verden. XE.com oppdateres flere ganger daglig, og henter vekslingskurser fra ulike kilder rundt om i hele verden.

Reise fra Asia til Afrika?

Skulle du av en eller annen grunn befinne deg i Nord-Korea og har neste stopp i Uganda, kan det jo være greit å sette seg inn i valutaen før du ankommer det afrikanske landet. Ønsker du for eksempel å veksle 10.000 Nord-Koreanske Won til Ugandas valuta, kan du med et par enkle tastetrykk finne ut hva du vil få tilbake.

Vi lot systemet ta regnestykket for oss, og i løpet av et par sekunder fikk vi vite at vi ville få 838.636 ugandiske shilling i lomma på vekslingskontoret i Uganda.

XE's Universal Currency Converter tester du selv her!

Bli millionær

Vi har tidligere regnet på hvor du skal reise hvis du vil bli millionær på ferien. Les mer om dette 13803 TARGET="_top"> her!

Billig reise?

Ferie til overs? I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Ta en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev!